"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szombat, január 09, 2010


Ezt gyorsan le kell irnom mielőtt elillan a hatás és véletlenül a Chuck E. Cheese's-ben akarom egy nap a gyerekeim szülinapi buliját tartani. Valaki emlékeztessen majd , hogy NE.
Gondolom mindenki kitalálta, hogy ma egy szülinapi buliban voltunk, egy barátnőm gyerekeinek volt a szülinapja. Ez a hely egy őrület. Komolyan mondom. Szuper volt, Noah nagyon jól érezte magát, jó nagyot játszott. DE. A saját hangomat nem hallottam egész végig, olyan hangzavar volt, plusz olyan sokan voltak, hogy az valami nevetséges. Néha rámjön a hányinger az ilyen nagyon amerikai cuccoktól. Még nekem is túl sok volt az a sok hatás ami ért, a sok gyerek, a hangzavar, a zene, hát akkor még egy gyereknek.
Azt hiszem ez a hely sokkal idősebb gyerekeknek való, nem 3-4-5-6 éveseknek. Szegény Nate babám annyira felvolt spannolva, hogy természetesen nem aludt délelőtt. Annyi látni és hallanivaló volt, hogy csak kapkodta a kis fejét és nézelődött. Hál' Istennek nagyon jó gyerek volt, egy hangját nem lehetett hallani, sőt még kézről kézre is járt, igy én eltudtam menni Noahval játszani. Fél 2 volt mire kikecmeregtünk , aztán nem aludt ám el az autóban sem hazafelé, pedig lett volna vagy fél órája rá, csak itthon alukált el az ágyában. Már több mint két órája húzza.