"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szombat, április 05, 2008

Na jó, megint megváltoztattam a hátteret...de még ebben sem vagyok biztos...majd meglátjuk, hogy jön be.

Annyi gondolat van a fejemben amiről irhatnék...igy aztán biztos ez csak egy kusza bejegyzés lesz.

Az idő elég lassan akar igazán tavaszira fordulni...éjszaka még mindig fagy, napközben néha-néha már elég kellemes...de azért még nem az az igazi tavasz. Viszont ahhoz már elegendő, hogy ne a lakásban kelljen kuksolni. Játszótér az út másik oldalán, ami a közelsége miatt tökéletes, viszont Noah mostmár tudja, hogy ott van, igy sokszor amikor kimegyünk a ház elé, meglátja a mászókát a távolban és ezerrel próbálja a figyelmemet felhivni rá...és arra, hogy mennyire szeretne átrepülni a fák fölött...fel a csúszda legmagasabb pontjára.
A másokkal való játékmegosztást olyan pontra "fejlesztette" Noah az utóbbi időben, hogy ha már egy másik gyerek akár csak az irányába megindul...hatalmas sirással adja a tudtunkra - és mindenkiére aki a közelben tartózkodik -, hogy akármit is csinál, az az övé és nem hajlandó senki mással megosztani...sőt nem hajlandó arra sem, hogy egy másik gyerek mégcsak a játék irányába nézzen...
Az igazság az, hogy kb egy hete Noah rettentően nyűgös...igazából még nem sikerült teljesen rájönnünk az okára. Fogra gondolunk, de én már ezt az egész fogzást nem értem...mikor melyik jön...most akkor jön még neki, vagy már kint van aminek lennie kell ebben a korban. Jobb lesz ha utánaolvasok ennek egy kicsikét.
Ez a "továbbfejlesztett" problémáját a játszótársakkal is egy kicsit talán ennek a rovására irom, de aztán meg arra gondolok, hogy ez nem csak ennyi...bizony itthon senkivel nem kell megosztania a játékait, úgyhogy úgy tűnik ebbe a "korba léptünk"...abba a bizonyos dackorszaknak nevezettbe...
Itthon próbálok vele "gyakorolgatni", és persze legtöbbször nincs problémája odaadni a játékát a G-nek vagy nekem...de kint a játszótéren nem velem kell osztozkodnia.

Hétfőn lesz az én drágámnak a MÁSODIK születésnapja...
Holnapra lesz tortácskája is és vasárnap lévén előrehozzuk egy nappal az ünneplést. Képeket csinálok természetesen és meg is osztom majd veletek :-)

Már napok óta leszeretném irni egy új bevált eper muffin receptjét. Ez most sajnos elmarad...de igérem nemsokára felteszem mert rettentő finom lett és nektek is ki kell próbálnotok!!

3 megjegyzés:

westma írta...

Szia Gabesz!

A nagyvirágos is tetszett, meg a mostani is. Ezek eddig a legjobb hátterek.
pusz
edi

márta írta...

Nem tudom, miért nem kapok hírt emailben, ha írsz post-ot...Egy ideig kaptam. Ez a háttér jobban tetszik, mint a nagyvirágos...
És ne aggódj, egy kétéves pont így viselkedik, mint a te kisfiad. Lassan kinövi. Az én gyerekeim még most is marakodnak a játékokon egymással.

Gabi írta...

Köszi Edike, édes vagy!! IRJ EMAILT!!

Márti, azért nem kapsz értesitést mert megváltoztattam a hátteret és még nem tettem be az a valamit ami emailt küld :-)
De majd igyekszem :-))