"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, december 28, 2009

Kiskarácsony, Nagykarácsony

Boldog Karácsonyt igy utólag is mindenkinek. Az idén itthon maradtunk és ez volt az első itthoni karácsonyunk a gyerkőcökkel. Mondhatom elég jól telt bár stresszmentesnek nem titulálnám, de ez csak a mindennapos stressz volt, nem több.
Amerikai módra 25.-én reggel bontottunk ajándékokat és örvendeztünk, hogy Noah még abszolút nem érti, hogy már hajnalok hajnalán ki "kellene" rohannia és bontani az ajándékokat. Igy szépen komótosan ébredeztünk, reggeliztünk, aztán ajándékot bontottunk. Noah élvezte nagyon, és mi meg próbáltunk nem túlzásba esni ajándékozás terén. Estére vacsit főztem, és vacsi után ettünk a tortából amit Jézus szülinapjára csináltam , közben pedig elolvastuk Jézus születését a Bibliában. Egy jó nap volt.

Másnap pedig meglepetésből beállitottak anyósomék és most is éppen itt ülünk a nappaliban. Hát mondhatom elég nagy meglepetés volt, de örültem, hogy hiányoztunk nekik annyira, hogy ilyen cselszövést tervezzenek.

Most pedig jöjjön pár kép:





Kupontakaritás


Nate segit a pelenkákat eltenni.




Téli séta.

Noah az új fényképezőgépével.


Boldog Szülinapot Jézus! Köszönjük, hogy megszülettél!

HHMMMM de finom.

Unokatesók.

Mama, Papa és az óriás.




Tesók.



1 megjegyzés:

Ági írta...

Már olvastam korábban is a blogot, de mégiscsak hagyok egy bejegyzést, hogy nehogy elbátortalanodjál a post-olásban. Nagyon szépek vagytok és hát "keep up the good work". puszi, Ági