"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

péntek, március 09, 2007

Gondoltam bejelentkezem, mert már jó pár napja nem irtam. Minden este akartam ám irni, de mindig olyan késő lett...:-(
G munkahelyével kapcsolatban minden jól megy, eddig minden rendben, mindenki nagyon kedves, bár egy dolog zavarja. Ő szeret pörögni, dolgozni reggeltől estig ahogy meg van irva, de ott az emberek eléggé lazára veszik a dolgot....lehet, hogy ez valami keresztény betegség, hmhm?? (Tisztelet a kivételnek.)

Noah közben betöltötte a 11 hónapot, és szinte minden nap rácsodálkozom, hogy milyen nagy fiú már. Van 6 fogunk - újabb 2 készülőben van - simán felállunk bármi mellett, még a sima fal mellett is, szeretünk bohóckodni, bámulni a mókusokat a cicát és a kacsákat az ablakból és szeretünk kiabálni nekik. Egy kicsit már menni is tudunk a tárgyak mellett, bár erre még csak most kezdünk úgy igazán rájönni. Úgy mászunk a földön mintha valami gyorsulási versenyen lennénk, semmiféle akadály nem probléma, mert mindenen átmászunk. Egy-két másodpercre - véletlenül - egyedül megállunk, eszméletlenül tudjuk mondani, hogy dedededede, mamamamam, papapapapa meg hasonlókat, sőt néha ránkjön és csak úgy játszásiból pörgetjük a nyelvünket és kiabálva mondjuk, hogy rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Nagyjából értjük, hogy nem-nem, meghogy nem szabad, de nem nagyon érdekel bennünket :-). Szeretjük a kukát, a kábeleket, a konnektorokat, főleg kivenni belőle azt a mütyürt ami a gyerekeknek van beletéve, hogy ne nyúljanak bele. Imádjuk a számitógépeket, és minden elektronikai felszerelést, de a legjobban az ablaknál szeretünk állni és bámulni kifelé. Eszünk darabos kajákat - pépet egyáltalán nem szeretjük már - eszünk csirkét, törött krumplit, imádjuk a sütőtököt, banánt, plusz ami jön. Ja, a joghurtot is nagyon szeretjük. De a kedvencünk még mindig a juice minden mennyiségben. Ezért mostmár erősen vizezem, igy inkább izesitett vizszerűséget iszunk. Az ivás viszont még mindig cumisüvegből történik és hallani sem akarunk arról, hogy ennek meg kell majd változnia :-). 11 hónapos korunkra még cumizni is elkezdtünk!! Előtte nagyon ki nem állhattuk az egész cumi ügyet, de nemrégen mikor nagyon betegek voltunk, iszonyúan megszerettük. Van egy kedvenc takarónk is amit mindenhová elviszünk és mindig azzal alszunk. Nagyon puha.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos vagyok benne, hogy még RENGETEG más dolgot is csinál Noah ami most hirtelen elkerülte a figyelmem...:-))

Anyuék pedig nem egészen HÁROM hét múlva jönnek, úgyhogy ez kezd elég izgi lenni.

Nincsenek megjegyzések: