"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, augusztus 06, 2007

Huh de régen is volt szombat...árajánlat megtörtént még nem tudunk semmit, bár az egész kicsit furcsán jött ki ezzel az ingatlanos emberkével...de most ebbe nem megyek bele...a lényeg az, hogy szombat estig kellett volna választ adniuk, de mivel még időt kértek, ezért - hála Istennek - érvényét vesztette az ajánlatunk. Most mi szabjuk a feltételeket, úgyhogy elvileg egy héten belül többet fogunk tudni.
Költözés nagyban folyik, a lakás úgy néz ki mintha bomba robbant volna, de Noah ezt nagyon élvezi. Egyre nagyobb a hely ahogy a bútorok kikerülnek és minden dolog dobozba vándorol.
Még egy olyan ziccer történt, hogy az apartman ahová ideiglenesen költözünk csak augusztus 21.-étől lesz üres, igy tegnap még nem tudtuk hol fogjuk azt a másfél hetet tölteni...de már megint mi történt?? Isten hűséges volt, úgy alakult, hogy a barátnőmékhez megyünk, és ráadásul a másfél hétből egy hetet egyedül leszünk, mert pont mennek nyaralni.

Nincsenek megjegyzések: