"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, augusztus 14, 2007

Most ezt a házat bitoroljuk kb. másfél hétig, ebből egy hetet teljesen egyedül. A barátnőmék éppen nyaralni mentek és felajánlották, hogy foglaljuk el a házukat erre az időre. Milyen jó Isten időzitése, nem igaz?
Jövő héten - ha jól tudom - szerdán tudunk átköltözni a másik lakásba, ami szintén nem a miénk, hanem bérelni fogjuk csak. Aztán, hogy onnan mikor költözünk tovább, azt csak Isten tudja. Legalább Ő tudja :-)
A következő hetekben teljesen "ráfekszünk" a házkeresésre, és onnantól kezdve attól függ a dolog tovább, hogy mikor találjuk meg a megfelelőt. Lehet, hogy egy hónapon belül de az is lehet, hogy sokkal több időbe fog telni....persze gondolhatjátok, hogy nem nagyon tetszik ez a bizonytalanság :-), de nincs mit tenni.
Amúgy én még mindig totál fáradt vagyok ettől a költözéstől, főleg, hogy vasárnap egész nap takaritottam a házat...többek között a konyhában térdeltem és sikáltam a linóleumot. De megérte, mert szebb lett mint új korában lehetett.
Noah elég jól veszi az akadályokat, bár egy kicsi probléma volt az elalvásokkal az új helyén, de napról-napra jobb. Éjszaka alszik, ami extra szuper jó, mert ránk is ránk fér a pihenés.
Ezen a héten sok mindent nem tervezünk, csak élvezzük ezt a gyönyörű házat, meg azt, hogy G munkahelye 5 percre van, igy ebédre is hazajár. Elég szupi.

Noah és a tehenes lámpácska.

1 megjegyzés:

Laci and Keri Németh írta...

akkor ez az idoszak nem a stabilitasrol szol ugye?????
:)

Laci
P.s. ANDI ma 35 eves :)