"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, január 24, 2008

OK szóval gondolom már senki nem jön ide és csodálkozik , hogy miért nincs új bejegyzés. Az egyetlen mentségem az, hogy az utolsó bejegyzés óta hát hogy is mondjam csak, eléggé el voltam foglalva és őszintén megmondva eszembe sem jutott blogolni. Tudom nem szép tőlem, mert hát igy kimaradtatok abból az egy hónapból amit otthon töltöttünk és ebből a pár hétből amit meg már itthon. Hehe. Otthon meg itthon.
Az is tuti, hogy nem tudok visszamenni és mindenről beszámolni, úgyhogy legyen elég annyi, hogy nagyon jó volt otthon, bár kettő dolgot másképp kell csinálnunk legközelebb :-) Az első az, hogy télen nem jó. Vagyis jó lenne, hogyha csak rólam lett volna szó, de nem mert az én kis manóm is velem volt. Több mint a felét végigbetegeskedte, na meg hát tudjátok ti is micsoda nyavaja bárhová is elindulni egy gyerekkel minuszban. Hát nem móka egyáltalán. Fázunk, millió ruha van rajtunk stb. A másik pedig az, hogy mindenki számára - kivéve a nagyszülőknek :-) - hosszúnak bizonyult ez a 4,5 majdnem 5 hét. Részletekbe megint nem megyek, de semmi katasztrófális dologról nincs szó, egyszerűen csak annyi, hogy nem lehet ebben a korban Noah-t kiszakitani ennyi időre a megszokott dedis világból. Bár végig nagyon jól érezte magát, imádta az új helyeket, az embereket, a játékokat, mégis úgy gondolom , hogy nagyon hiányzott neki az apja. Persze nekem is ám :-))) Miután hazaértünk az első héten szinte nem is akart az apjával lenni, ami pedig nagyon nagy szó, mert mielőtt elmentünk a dedi volt a minden. Persze mostmár kezd helyreállni a kapcsolat :-)
Az otthon töltött idő ebből a szempontból hosszú volt, viszont más szempontból meg rövid. Ami nagyon bánt, hogy nem tudtam több időt tölteni olyan emberekkel akikkel nagyon szerettem volna. Nem azért mert valaki megtiltotta ezt, hanem annyi mindenhová szerettem volna elmenni, annyi mindent szerettem volna csinálni, hogy nem minden fért bele az időbe. Jó lenne ha azok a barátok inkább ellátogatnának hozzánk :-))))

Itthon pedig azért nem volt még időm irni, mert ugyanaz a helyzet...eléggé el vagyok mostanság foglalva. Próbálom a házikót visszaállitani a régi állapotába...na nem mintha annyira a feje tetejére lett volna állitva :-) csak hát tudjátok, azért nem volt olyan "nagyon" takaritva több mint 5 hete...szóval ráfér :-))

1 megjegyzés:

Ági írta...

Szia Gabóca,
Végre visszajöttél. Valamelyik nap csörögj majd rám, ha lesz időd, hogy dumcsizzunk egy kicsit. Jó lenne tudni, mi hogyan történt otthon. Na pá!