"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

vasárnap, február 03, 2008

Mielőtt még mindenki lemondana rólunk, ideje, hogy irjak néhány sort...
Minden rendben velünk, el vagyunk foglalva, sokat vagyunk itthon....stb. stb. Kb. 15 cm hó esett tegnap, és még többet mondanak. Bár minden gyönyörű fehér szinben pompázik, azért én már nagyon várom a tavaszt. Mindenesetre ahhoz képest, hogy tél van és hó, sokat süt a nap, úgyhogy innen bentről nincs annyira téli hangulatunk...kivéve persze Noah-nak. Ő aztán menne a hóba, úgyhogy akárhányszor kinéz az ablakon mindig hallom tőle, hogy hó. Igen, egyre többet magyaráz, mindkét nyelven ezt-azt, amelyik egyszerűbb.
Viszont éppen ezen a hétvégén - sokadjára - azon gondolkodtam, hogy van az, hogy mióta Noah megszületett, szinte napi téma, hogy miért nem alszik, hogyan alszik, mikor mocorgott, aztán mikor kelt fel, miért nem aludt, mit csináljuk másképp stb. Kicsit belefáradtam ebbe megmondom őszintén...tudom ez kicsit durván hangzik dehát tényleg az az anyuka vessen rám követ akiben nem fordulnak meg ezek a gondolatok.
Mikor hazajöttünk egy hétig teljesen normálisan aludt, átaludta az éjszakákat, semmi baj nem volt...most pedig pár napja MEGINT ott tartunk, hogy este sir lefekvéskor, éjszaka felébred stb. Az esti sirások megoldására már odáig eljutottunk, hogy úgy tűnik a nyitva hagyott ajtó sokat segit. Ma este pl egy hangját sem lehetett hallani, hát majd meglátjuk éjszaka.
Tudom mindig átmennek valamin, mindig valami új jön...csak már úgy NNNA, mi lenne, hogyha aludnánk???

Amúgy pedig ami az időm egy részét kitölti, az a "próbáljuk meg lefaragni az élelmiszerszámlánkat". Ez annyit jelent, hogy csatlakoztam egy - nem is tudom minek nevezzem - hmmm, internetes oldalhoz, ahol a helyi boltokban felbukkanó akciókat lehet elkapni...na ezt jól megmondtam. Szóval itt nálunk a vasárnapi lapban vannak ún. kuponok...nem mindenki használja őket, amit nem is csodálok mert csak úgy magában kivágogatva eltenni őket elég nagy melónak tűnik. Viszont ez az oldal pontosan megmondja neked, hogyha valami akcióban van és plussz még kuponod is van hozzá...na hadd nem mondjam, totál élvezem, nagyon jó dolog...
Itt megnézheted : www.couponsense.com
Azt hiszem ezt jobban nem tudom elmagyarázni, csak annyit akartam ezzel mondani, hogy sok időt vesz igénybe igy az elején, de nincs okom a panaszra...nagyon izgi!!!

1 megjegyzés:

Ági írta...

Szia Gabóca,
Én is elég gyengén állok blogolás ügyén, no de most ehun vagyok e.
Szóval teljesen megértelek a hogyan, mikor, mikor nem alszik a gyerek témában teljesen megértelek. Nincs egy kövem sem, amit reád vethetnék, mert a saját kis köveim halmaza alatt fekszem én magam is. Szóval kitartás te kupon-vumen :)