"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

péntek, szeptember 26, 2008

Az újdonsült családtag

Már nem birtam várni a hirrel, muszáj megosztanom...Új családtaggal gyarapodik a Summey család.



A helyzet az, hogy fogalmam sincs, hogy pontosan mennyi idős a kispicur, mert igazából csak egy hete derült ki, hogy terhes vagyok, de az előző hónapban is voltak már jelek amiből arra következtettem, hogy esetleg terhes lennék...de aztán a hónapnak abban a bizonyos szakában minden jel arra mutatott, hogy nem...én ennek ellenére még azt gondolom, hogy esetleg igen. Na de a pontos dátumok majd egy hónap múlva kiderülnek, amikor is meglátogatom a doktorbácsit.
Addig is, örüljetek velünk!!

Rosszulléteim még nincsenek, bár esténként egy kicsit émelygek, de semmi különös. Általában ugyanis akkor kezdődnek a reggeli rosszulléteim, amikor a dokibácsi is rámondja az áment a terhességemre...ez pedig csak egy hónap múlva lesz...úgyhogy lehet, hogy addigra túl is leszek a rosszulétes időszakon :-) Hehe.

8 megjegyzés:

márta írta...

:) Gratulálok és együtt örülök veletek!

the mccalls írta...

hát ez nagyon király! veletek örülünk, hajrá!
bandi.dóri.máté.timó

Névtelen írta...

Juhhééé!!! Nagyon-nagyon örülünk veletek!!!! Ez igazán jó hír!!!

Ági írta...

Én ugyan már örvendeztem neked a telefonba, de most irásos bizonyitékát hagyom, hogy rettentően örülünk nektek. Minden nap imádkozom értetek.

m+m írta...

Szia Gabi!
Én is nagy-nagy örömmel olvastam a hírt, gratulálok!!!! Valahogy éreztem, hogy nemsokára ezt fogom olvasni a blogotokon, de most olyan jó, hogy tényleg jön a babuci! :) Melinda

árpi írta...

jaj, a noah hogy fogja élvezni a tesót!

gratulálunk nektek! imádkozunk értetek! ha fiú lesz, akkor szerintem legyen a neve árpád, ami egy nagyon szép név :)

árpi, andi, nina

Gabi írta...

Köszönjük mindenkinek a jókivánságokat :-))

Laci and Keri Németh írta...

yuhhhhhhhhhiiiiiiiii
GRATULA VUKOVARROL...
HAJRA HAJRA...

Laci es Keri