"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, szeptember 24, 2008

tudom, tudom már régen irtam

De mostmár itt vagyok újra és próbálok rendszeresen jelentkezni.
Anyuék itt voltak két hétig, és meg kell mondjam, nagyon jól sikerült az ittlétük. Sajnos néhány dolog kimaradt a programból amit szerettem volna csinálni velük, ugyanis szinte mindannyian kaptunk valami jó kis hányásos-hasmenéses virust, úgyhogy jó pár nap kiesett...De ennek ellenére azt mondhatom, hogy minden szuper volt. Noah imádta, hogy itt volt a papa és a mama és természetesen azóta is róluk beszél.

Még csak tegnap reggel mentek el anyuék, de már nagyjából visszarázódtunk a kis megszokott napirendünkbe. Ma már bibliaórán is voltunk, holnaptól pedig heti két délelőttöt vigyázni fogok egy barátnőm 18 hónapos kislányára.
Ebben az iskolaévben pedig ismét eljárok a MOPS találkozókra ami kéthetente van a gyüliben. Ráadásul ebben az évben felkértek, hogy vezessem az egyik csoportot. Izgi.

Most hirtelen ennyi, majd jövök gyakrabban a beszámolókkal!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Gabi! Jó végre hallani rólatok! Nagyon örülök, hogy jól sikerült a látogatás! A beszámolókat meg izgatottan várom!