"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, március 24, 2010

Kis csibész


Ezt a fényképet muszáj volt feltennem ide és lejegyezni az utókornak mekkora csibésszel állunk szemben. Hihetetlen sokat fejlődött a két héttel ezelőtti első felállása óta. Azóta már mindenhol feláll, mindenbe belekapaszkodik, nem számit, hogy éppen az ágy, a könyvespolc, az ajtó, vagy bármi más egyéb áll előtte. Most éppen abban a stádiumban van, hogy a felállásból még nem jött rá, hogyan is kell visszahuppanni a popsira, úgyhogy mikor az megtörténik, akkor nagy-nagy dráma következik. Ha pedig nem történik meg akkor azért, hogy valaki jöjjön már és segitsen leülni neki :-)
Rettentően szeret olyan dolgokat megfogni amit most tanulunk, hogy nem szabad. Pl kitalálta, hogyan lehet csavarni a rádió hangositó gombocskáját, igy hihetetlenül meglepődik mikor egyik pillanatról a másikra hirtelen elkezd ORDITANI a rádió.
Megérkezett a 7. fogacska is eléggé váratlanul. Lehet, hogy ez rejtőzött a két heti nem alvásnak és éjszakai sirások hátterében??? Két éjszakája kb kezd visszaállni minden az megszokott kerékvágásba, és lehet, hogy valóban azért mert kibújt az új fogacska.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

itt nem lesz tobb blog?:((

Gabi írta...

Szia kedves névtelen. Már napok óta gondolkodom mi legyen a blog sorsa és azt gondolom, hogy valami új formában folytatni szeretném sokkal részletesebb beszámolókkal.