"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, augusztus 27, 2007

Ha lenne egy "idősiettető" gépem, akkor most jól felhúznám...vagyunk, várunk. Tegnap elmentünk a "házunk" felé és megint jól beleszerettünk.
Nagy várakozásunkba hétvégén shoppingolni voltunk, mert ahogy gondolom otthon is, itt is megkezdődtek a nagy nyár végi akciók. Azt hiszem máskor nem szabad hétvégén a plázába menni, mert annyi, de annyi ember volt, hogy csak na. Noah jól érezte magát...már amikor elege lett a babakocsiból, kivettem, szaladgált, lefekedüdt a boltban a szőnyegre, leült és nézegette a könyvét..persze ahogy kezdtünk belemenni a délutánba, annál rosszcsontabb lett :-))
Délutáni alvást kihagytuk, mert az volt a terv, hogy onnan megyünk gyülibe. Szegénykém olyan fáradt volt, hogy azt hittem ennek nem lesz jó vége...de aztán nagyon szépen eljátszott a többi gyerekkel a gyüliben, mi meg pihenésképpen meghallgathattunk egy jó kis bibliaórát.

A fényképekkel az történt, hogy valahová jól elpakoltam a töltőt..., hogy majd meglegyen, tudjátok! Szombaton elmentünk a cuccunkhoz, hogy jól felturjuk :-) és megtaláljuk az elrejtett töltőt...a töltő nem lett meg, viszont megtaláltuk a másik fényképezőt, igy sikerült pár képet csinálni...de nem a házról, mert G szerint eléggé fura lenne leállni a ház elé és fényképeket csinálni...úgyhogy arra még várni kell egy pár hetet.
Na meg gondoltam majd varrok egy kicsikét a nagy semmittevésbe...sikerült is kihalászni a varrógépet aztán amikor hazaértünk vettem észre, hogy a zsinórja valahol máshol pihen. Akkor gondolom, most nem a varrásnak van itt az ideje :-))

Képek tegnapról:


2 megjegyzés:

márta írta...

Pedig már akartalak sürgetni, hogy mikor lesznek képek...Hát majd kibírjuk valahogy :) Ez a legényke nagyot nőtt a múltkori fénykép óta...

Ági írta...

Szerintem verjetek sátrat a ház kertjében. Félig már ugyis a tiétek:).