"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szombat, augusztus 11, 2007

Holnap végleg elhagyjuk a terepet. Hihetetlen milyen gyorsan elment ez a 10 hónap amit itt töltöttünk...és mennyi minden történt mióta ideköltöztünk a messzi otthontól. Már-már ez a hely is otthonná vált...és most megint továbbállunk. Nincs bennünk szomorúság inkább izgalom és várjuk milyen terve van Istennek a jövőnkre nézve.


Isten veled házikó!


Noah kimondhatatlanul sokat segitett a pakolásban :-))


Ma pedig egy-két órára megszakitottuk a pakolást ugyanis egy kutyus kóborolt az utcán, igyhát befogadtuk aminek Noah nagyon örült és hatalmas sikitásokkal adta tudtunkra, hogy jó lenne ha megtartanánk ezt a kutyafajzatot. Szóval ő volt a kutyusunk ma amig érte nem jöttek a kutyamenhelyről.


(Most vettem észre, hogy elfelejtettem lekicsinyiteni a képeket..bocsi de nincs energiám újra csinálni az egészet.)

1 megjegyzés:

márta írta...

Most akkor hol vagytok, saját házban, vagy albérletben? Lehet, hogy lemaradtam ezekről az infókról. Mi is költöztünk már néhányszor, úgyhogy nem irigylem tőled a mostani dobozos időszakot. Sok erőt mindenhez! :)