"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, augusztus 21, 2007

Mivel most egy kicsit negativ vagyok :-) meg kell jegyezzem, hogy SENKI az ég világon nem reagált egy számomra elég fontos bejegyzésre...mégpedig az előzőre. Persze gondolom, hogy ez csak számomra nagy hir...mindenki éli a maga életét...mindenkinek van saját "nagy hire"!!
Úgyhogy gyorsan át is megyek pozitivba és gondoltam megosztom magammal a hirt, hogy a vártnál korábban, már tegnap betudtunk költözni a kis lakásba, ahol addig maradunk amig át nem tudunk költözni az előző bejegyzésben emlitett házba :-)
Mivel gondolom SENKI nem olvassa ezt a bejegyzést sem, igy gyorsan meg is szünök és megyek olvasgatok egy kicsit. Csákó

10 megjegyzés:

Ági írta...

Látod, milyen bumburnyák vagyok? Én magam, alig várom, hogy valaki commenteljen, de én magam nem teszem meg. Bocsika. De azért tudd, hogy minden nap rámegyek a blogodra, mert alig várom, hogy olvashassak rólatok. Viszlát a chat-en, vagy a skype-on.
csók
Ági anyu

Névtelen írta...

Heló Gabesz!

Itt bunkó edi, aki szintén minden nap olvassa a blogodat.
Most még lehet, morci vagy, de ha elmúlik raksz fel képeket a házról, ami majd a tietek lesz.
:-)
vajda

Laci and Keri Németh írta...

Itt a Laci aki nem jar ide naponta csak kb hetente, de orul a hazhirnek...

Az meg hogy nem komentelnek az emberek ne akasszon ki... egy idoben senki sem kommentelt, azt hittem senki sem olvassa a blogunkat, ezert hogy lecsekkoljam, ragtam egy szamlalot. kiderult, hogy sokkal tobben olvassak mint gondoltam, csak gyakran senki sem kommentel...
Ez van...
Na meg azt sem felejtsuk el hogy erre fele "uborka szezon van" mindenki kikapcsolodik... ugyhogy lehet hogy igazolt tavolletek is vannak... :)
Laci

Névtelen írta...

Helo Gab!
Én igazolt távolléten voltam :-), elmentünk kicsit Horvátoba, csak most olvasom a nagy hírt. Nagyon örülök, hogy megvan a házatok és hogy olyan amilyet szerettetek volna. (remélem van 3 garázs:-)) A képeket már én is várom!
puszi, Csi
ui.: és mellesleg ez az első kommentem

Névtelen írta...

Szia Gabo, nekem is ez az első kommentem, de szinte minden nap nézem a blogotokat mióta csak elköltöztetek, szuperek ezek a blogok meg "csetek" meg "szkájpok", így legalább valamilyen szinten mi is látunk titeket (képeket) meg hallunk rólatok mizújs van felétek innen a messzi Magyarországról, azon belül vajtról is. Nagyon örülök a hírnek, és szintén én is (mi is) nagyon várjuk a képeket. Noah nagyon nagy már, köze nincs a baba szóhoz, és nem mellesleg nagyon cuki. puszilunk titeket, Judit is mindig nagyon izgatott mikor hall rólatok. puszi mindenkinek, Dia

árpi írta...

Szia Gabika,

Na, beállok a sorba...én csak akkor olvasom a blogotokat (meg másét is) ha van időm leülni a gép elé, ez mostanában nem sok volt. De király a házhír, és gondolatban kommenteltem ám, csak nem volt időm leirni, de most van, mert Nina bealudt. Szóval: kitartást akartam kívánni a dobozolós, átmeneti lakásos időszakhoz. Amikor úgy gondolod, hogy ez már mindig így lesz, és ez tök gáz, akkor gondolj arra, hogy milyen jó lesz berendezkedni és otthont teremteni. Kitartás! Sokat gondolok rátok, lehet hogy egy nap majd rád is csörrentek!

Sok puszi,

Andi

Névtelen írta...

Gratulálunk a házhoz! Eszter és a család :-)

márta írta...

Gratulálok a lakásotokhoz! Jó fészekrakást!

liv írta...

Jajj, Gabi, micsoda görény vagyok! Benézek ám párnaponta, de nem kommenteztem le, pedig te mindig írsz nekem és anna úgy örülök mindig!!!
Nem is mentegetőzöm, ne haragudj!
És hatalmas gratula a házhoz! Alig várom a képeket...

Gabi írta...

Na jó, meglágyult a szivem :-))
Köszi a kommenteket!! Jó tudni, hogy olvassátok a blogot!