"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

vasárnap, november 25, 2007

Huhh, nem is tudom hova ment el ez a hét. Az tuti, hogy csináltunk valamit, mert lassan egy hete nem jártam erre.
Csütörtökön hálaadási vacsin voltunk Angie-knél, ami igazából nem is csak egy vacsora volt, mert már 2 körül ott kellett lennünk és ott voltunk egészen 8 körülig, akkor aztán felkerekedtünk mert Noah baba eléggé kifáradt a nagy játszásban. Egyébként hihetetlenül jó gyerek volt, szinte a hangját sem lehetett hallani és egész jól összebarátkozott azzal a legalább 15 emberrel akik ott voltak. Most aztán már szinte mindenkivel találkoztunk Angie családjában.
Ahhoz képes, hogy ez a nap ilyen jól alakult, péntekre -sőt már csütörtök éjszaka- Noah megint csak furcsán kezdett viselkedni, aztán reggelre jól belázasodott. Megmondom őszintén egy kicsit már elegem van ebből a betegesdiből. Mióta ilyen hidegre fordult az időjárás, megint folyamatosan beteg valamelyikünk. Tanácsokat, ötleteket szivesen fogadok!!!
Na szóval, Noah belázasodott és azóta is elég furcsácska. Nagyon érzékeny, sok mamit és dedit akar, ami persze nem baj :-)
Ráadásul olyan szuperjó dolog is történt, hogy péntek délután egy ilyen mamit akarok pillanatában felvettem, leültem az ágyra és kb. 2 perccel később már ott szuszogott rajtam és aludt majdnem egy órát miközben a kis feje a vállamon csücsült. Na, hát az nagyon jó érzés volt, úgyhogy próbáltam nem mocorogni :-)
G-vel meg az a helyzet, hogy mostmár lassan egy hónapja egyfolytában csak köhög. Nem tudom emlékeztek-e, hogy mielőtt Ágiék jöttek hozzánk G nagyon beteg volt. Azóta is köhög és köhög és köhög.
Én még egyenlőre semmi jelét nem mutatom betegségnek, kivéve azt az egy pici náthát ami pár héttel ezelőtt volt.
Remélem is, hogy igy marad, mert nagyon nem lenne jó, hogyha betegek lennénk azon a bizonyos napon amikor utazunk!!!
Amúgy mondtam már, hogy csak 2,5 hét van hátra...

7 megjegyzés:

westma írta...

Szia Gabesz!

Noah szed valami immunerősítőt?

edi

Gabi írta...

Nem sajnos, és nem is tudom igazából, hogy mit adhatnék neki...

Gabi írta...

Na hivtam egy barátnőmet és Ő ajánlott most valami vitaminos cuccot, azt hiszem ma be is szerzem!!!
Ti hogy vagytok Edike???

westma írta...

Szia Gabesz!

Köszi jól. Annanóri szemüveges lett. Ez a nagy hír. Már meg is van a kis szerkentyű. Ismerkedem a dekupázzsal. Egyébként minden az mint nálatok. :-)) Nóri is nemrég szed immunerősítőket (Vitacolam, Béres csepp, Cebion csepp=C vitamin). Szerintem G-nek is kellene valami. Pusszantás. Remélem tudunk találkozni.edi

Névtelen írta...

Szia Gab!
Én tudok nektek nagyon jó vitamint ajánlani (immunerősítőt), ilyenkor csak az segít, főleg tél előtt, fel kell tölteni a szerveztet (feltünt mennyit betegeskedtek, ez nagyon nem jól van így), ha hazajöttök megdumáljuk (én már 2 éve nem voltam beteg - gyorsan lekopogom :-)), addig is kukkancs rá erre az oldara, ha van egy kis időd.
www.drlenkei.hu
Már nagyon-nagyon várunk Titeket!!!!!
Millió puszi, Csilla

Gabi írta...

Edi nagyon édes lehet Annanóri a kis szemüvegébe!!
Már nagyon várom, hogy lássalak benneteket!!

Egyébként beszereztem valami ultra erős vitamint, de a Centrum tablettát már hosszú hónapok óta szedjük...Vettem Noah-nak is vitamint!!

Gabi írta...

Szia Csi, hogy vagytok!!
Megnéztem azt az oldalt, de nem hiszem, hogy otthonról kellene beszereznem vitamint, gondolom azért itt is van valami használható :-))
Egyébként pedig amikor az embernek gyereke van és viszi a többi gyerek közé, hipp-hopp elkap mindent, és igy a szülők is...azt kellett volna hallanod, hogy tegnap amikor mentem a szokásos anyukás csoportba, mindenki arról beszélt, hogy betegek a gyerekek. Tudod mikor ők együtt vannak, nagyon könnyen elkapnak mindent és hazahozzák a bacikat...
Különben meg vettem neki a hét elején olyan gumicukorka formájú vitamint, de nem hajlandó megenni, aztán másnap találtak olyat ami folyadék, úgyhogy azt mindig belecsempészem a reggeli kis joghurtjába :-))

Már én is nagyon várom ám, hogy lássalak benneteket!!!!!!