"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, november 08, 2007

Na jó nem tüntem ám el, itt vagyunk mindannyian, élvezzük a nagy beszélgetéseket Ágival és közben Szofika és Noah is elég jó barátok lettek :-)
Kedden bementünk Boise-ba a belvárosba, ami nagyon tetszett Áginak, mert -már ezerszer emlitettem -nagyon európai jellege van. Megsétáltattuk a babáinkat, és egy jóóó nagy kávét megittunk -na hol- természetesen a Starbucks-ba. Láttunk mókusokat, emeletes házakat, buszt és minden ami kellett a boldogságunkhoz.
Szerdán reggel elmentünk a bibliórára, ami Áginak nagyon tetszett és Szofika is elég jól viselte a dolgokat. Délután miután a babák aludtak egy jó nagyot, elmentünk postára, na meg a felejthetetlen és hires Walmartba természetesen.
Ma délelőtt úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk és hagyjuk a babákat aludni, igy csak délután merészkedtünk ki a házból.
Most pedig itt van pár kép az Ágicáról, Szofikáról, Noah-ról...na meg rólam :-)))







2 megjegyzés:

liv írta...

Jajj, de jó nektek! :D

the mccalls írta...

azta minden itt, de jó nektek! tök vicces, nem tudom hogy melyik aranyossabb, a kettő kis türpe, vagy azt hogy újra együtt vannak a kis magyar csoport! csak a kis mccall család hiánjzik, de majd legközelebb! jó szorakozást.
bandili

ja, meg az is hogy boiseban vagytok, hát ezt nem hiszem el :(