"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, november 01, 2007

Na szóval az történt a minap, hogy kaptam egy emailt a Malév-tól, hogy törölték anyum járatát. Gondoltam biztos arról a gépről van szó amivel ő menne visszafelé, mert idefelé együtt jövünk, és én nem kaptam semmiféle emailt. Felhivtam őket. Tiz percig vártam, aztán letettem. Másnap megint próbálkoztam. Megint jó sokat kellett várnom, de gondoltam nem adhatom fel, merthát beszélnem kell velük.
Felvilágositottak, hogy a Malév az összes téli járatát törölte. Mondtam kössz szépen...na jó nem ezt mondtam, de nem is ezt gondoltam :-). Ők aztán nem tudják, hogy mennyi időbe tellett összeállitani, kiválasztani, megtalálni ezeket a járatokat...pláne, hogy anyu jön vissza velünk, igy olyat kell találni amelyik mindenkinek jó. Persze a pénzt visszafizetik...hehehe...remélem, még nem kaptam meg :-)
Mondanom sem kell, hogy nagyon mérges voltam, aztán kérdezgettem Istentől, hogy akkor ez most miért is történik??? Aztán meg nekiálltam újabb jegyeket böngészni. Na ja, persze, hogy mindegyik jóóóóval többe került mint azok...de aztán tudjátok mi történt? Megtaláltam a tökéleteset, az egész utat Delta-val, fel is hivtuk őket, minden rendben volt, ráadásul azért sem kellett plusz pénzt fizetnünk, hogy járatot változtattunk - amiért általában kell. De gondolom mivel az egész utat velük tesszük meg, ezért gondolták hadd mennyen ez a magyar :-)
Szóval úgy tűnik, hogy megvannak az új jegyek, na meg az új időpontok, ráadásul SOKKAL olcsóbb lett igy az egész mint volt :-)

3 megjegyzés:

Ági írta...

Nna, minden jó, ha a vége jó. Ez a Malév egy szemétláda, a Delta meg egy cuki bogár (most).a

árpi írta...

Én is nagyon szeretni Delta. Eddig háromszor mentem velük Budapest és New York között és mondhatom lepipálják az összes többi csak-egy-csomagod-lehet nagyágyú légitársaságot.

the mccalls írta...

Egyetértek az ágival, egy rohat szemétláda az összes, rohadjanak meg :) a büdös ételbe! Figyi, csak szolni akartam hogy most már nekünk is van blogunk, ne hogy azt hidd hogy bénák vagyunk vagy valami, mert azt nem engedhetem. Szóval nézzél már meg azt a rohat oldalt. szia gabikám. bandili