"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, szeptember 04, 2006

A hétvégi party nagyon jól sikerült és mindenki jól érezte magát - remélem. Mindenki eljött aki számit kivéve az egyetlen legjobb barátocskámat akinek dolgoznia kellett, úgyhogy vele majd máskor randizunk :-)
Csináltunk képeket, majd később rakok fel párat.
Noah pedig várakozáson felül alakitott, nem volt hiszti csak jókedv és végig magyarázott. Anyu volt a babysitter, sétáltak is nagyokat. Szombat óta pedig új szokás van nálunk - legalábbis átmenetileg - igy próbálom kiküszöbölni az éjszakai nem alvásaimat, meg Noah-ét is. Szóval most az esti fürdés és etetés után lerakom a kiságyba ahol kiszámithatatlan ideig alszik egyet :-), és amikor fölkel akkor beviszem magammal és együtt lefekszünk, úgy etetem és nagyon gyorsan visszaalszik. Meglátjuk meddig mennyen igy, mindenesetre az első éjszaka nem nagyon tudtam aludni, de tegnap elég jól sikerült a dolog.

Kiderült, hogy a vizumomhoz még kell egy-két kellemetlen dolgot is csinálnom. Ma délután például megyek Székesfehérvárra az ÁNTSZ-be ahol kapok kettő darab szurikát. Egy felnőtt tetanuszt meg az ún. MMR-t ami a mumpsz, rubeola és kanyaró elleni oltást takarja - ha jól vagyok értesülve. Az elsőt mindenképpen beadják, a másodikat majd eldöntik, merthogy még szoptatok. G itthon marad Noah-val amig elmegyek mert nem tudom hova tenni babukát. Aztán mikor megjöttem onnan, Noah és én felkerekedünk és felmegyünk Pestre ahol holnap reggel 9 óra előtt kell megjelennem a Mária utcában - csakis ott lehet - vérvételre. HIV és syphilis tesztet kell csináltatnom. Arról pedig nem is beszélve, hogy ezeknek a dolgoknak szép kis áruk van amiről a követség nem adott semmiféle értesitést - egyedül az orvosi vizsgálat áráról tudtunk. De nem baj :-) mert Isten kirendelte a pénzt, csak éppen nem tudtam, hogy még itt ezekben az utolsó hetekben még ilyen dolgokat is kell csinálni.....
Aztán mikor minden megvan, pénteken reggel 10 órára van időpontom a követség által kijelölt doktornéninél ami egy tüdőröntgenből és egy általános vizsgálatból áll, na meg annak a négy nyomtatványnak a kitöltéséből amit a követésgről küldtek. De ezeket a doki fogja kitölteni.
Szóval ez vár ránk a héten, plusz a pakolás... Hurrá :-)
Ja és az ÁNTSZ-nél még azt is mondták, hogy kb. 2 hét múlva fogok belázasodni az oltásoktól ami pont akkor van amikor megyünk ki. Még egy hurrá.

Jó hetet nektek is.

Nincsenek megjegyzések: