"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szombat, június 14, 2008

Gyönyörű helyen jártunk tegnap. A hely neve McCall és kb. 2,5 - 3 órányira van tőlünk, attól függően, hogy melyik utat választod. Odafelé az egyenes autópályát és egyszerű utakat választottuk, hazafelé pedig a hegyek között - völgyek közöttit :-)
Az egész hely valami gyönyörű volt tényleg, a nagy tóval, hegyekkel, végeláthatatlan fenyőkkel, hóval a hegytetőkön, a pici üzletekkel...úgy döntöttünk, hogyha tehetnénk, egyből odaköltöznénk. Az egyetlen hátulütője a helynek, hogy mivel elég magasan fekszik, bizony kemény telek vannak és még most is jóval hűvösebb volt fent, mint itt nálunk. Az egész hely valahogy otthonra emlékeztetett, a kis boltokkal, meg a hely ahol ettünk, az illat valahogy nem volt "amerikai". Na azt ne kérdezzétek meg, hogy mit értek ez alatt, mert nem tudnám elmagyarázni.
Ráadásul ez az egész kis kirándulás azért is volt nagyon fontos, mert ha jól emlékszem ez volt az első olyan autósutunk Noah megszületése óta, amikor nem stresszeltük magunkat halálra, hogy miért nyafog a kis csomagunk, mert ha hiszitek ha nem egy nyafogást sem hallottunk végig. Ráadásul hazafelé a csomag még egy órácskára el is aludt. Persze ez az egy óra jóval kevesebb volt mint amit általában alszik, ezért este már 7-kor pizsiosztás volt.
















3 megjegyzés:

the mccalls írta...

Hahó Gabi, az a hely -márcsak a név miatt is- csakis tuti lehet. Én ugyan nem voltam, de a Bandi nagyon örül neki amikor még képeket is láthat az otthoni helyekről. Köszi ezerrel!

Ági írta...

Ahogy nézem a Noah-t, hát ez tiszta Garth, aztán a következő képen látlak téged, és meg vagyok győződve arról, hogy hát ez tiszta Gabi. Bámulatos, hogy hogy tudnak ezek a kis emberkék hasonlitani egyszerre mindkét szülőre.
További szép napot kedves barátosném.

andi írta...

Nagyon jól néz ez ki! Jó kis nap lehetett! Ami pedig a szagokat illeti, értem, amit mondasz: vannak tipikus amerikai meg európai, meg magyar szagok!
Sok üdv!