"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, június 25, 2008

A mai nap jeles eseménye az, hogy ma van a 4. házassági évfordulónk!! Éljen, éljen, hurrá, hurrá. Ennek ünneplésére nem öltöztünk fel szép ruhába és nem mentünk el egy étterembe...persze nekem ez volt az ötletem :-)
G viszont már korábban felvetette az ötletet, hogy mi lenne, hogyha elmennénk a motorjával valami szép helyre és hogy vinnénk valami kis élelmet és szépen elfalatoznánk kettesben. Egy percnyi ellenállás után - ami hurrikánként söpört végig az agyamban :-), gondoltam, hát miért is ne. Szóval Noah-t "leadtuk" Angie-nél, vettünk hamit és egy órai motorozás után elérkeztünk egy folyóhoz ami egy gyönyörű canyon-ban van. Ahogy mentünk a pusztaságban, halvány fogalmam sem volt hogyan lesz ebből folyó, de hihetetlen szép volt, ahogy egyszer csak feltünt az a hatalmas mélyedés a földben.
( Az egész dolog azért van múlt időben, mert tegnap délután tudtunk csak elmenni, mert holnap utazunk anyósomékhoz, úgyhogy ezerrel megy ma a pakolás. )

Jöjjön hát néhány fotó:

Ezt igy mindenek előtt, hogy bemutathassam családunk új motor tagját, ugyanis az a dolog valahogy elmaradt...irtam korábban, hogy próbálta G eladni a másik motorját, aztán hosszas várakozás után becserélte erre az újra...és azóta is rettenetesen boldog :-))






Sajnos közös kép nem készült :-)

3 megjegyzés:

Babi néni írta...

Gratulálok! Még sok szép évfordulót! :o)

---{-{-C@

Ági írta...

Rettentően sokszor gratulálunk 4. évfordulótokhoz. Éljen, éljen a Summey házaspár. És nagyon király, hogy ilyen rendhagyó módon ünnepeltétek.

Gabi írta...

Köszi kötéltáncos és Ágica!! :-)