"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, június 21, 2006

Pakolok egy pár képet közkivánatra a Noah babáról.









Végül visszamentünk az orvoshoz tegnap, kb. kettő darab percig voltunk bent. Azt is kérdezte, hogy tulajdonképpen miért is jöttek, nincs ennek a gyereknek semmi baja. Na bumm. Hála Istennek.

Kismanó meg nődögél, most éppen alszik még(!!), már 10 óra van, és éjjel majdnem 8 órát aludt egyhuzamban, persze azért előtte volt egy 5 óra sirás-rivás, nyüglődés. Én is aludtam kb. 7 órát éjszaka, ez volt az első ilyen hosszú alvás mindenféle felébredés nélkül mióta beköltözött az új lakó.

Nálunk itt Vajtán most van a Foundations Conference, úgyhogy jóóóó sok misszionárius jött széles e világról. Jó új arcokat látni, meg olyanokkal találkozni akiket már nagyon régen láttunk. Az órákat próbálom hallgatni a neten, de most a 11-esre megpróbálok felmenni. Most külön lesz a nőknek meg a férfiaknak egy tanitás.
ÉS, tegnap hallottam a fülest a konyháról, hogy ebédre lesz hideg gyümileves, amit én NAGYON szeretek.


Mindenkinek legyen szép napja!!!

Nincsenek megjegyzések: