"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, január 24, 2007

Ezt csak úgy érdekesség képpen...ez itt Boise...itt lakunk.

Egyébként velünk minden rendben, Noah-nak megint jön a fogacskája, bár már jobban van azt leszámitva, hogy még mindig picikét folyik az orra. A nagy esemény pedig az, hogy mostmár teljes biztonsággal mászik a térdén, plusz minden féle dologba belekapaszkodik és feláll. Volt ebből már egy-két nagyobb visszaesés, de egyre ügyesebb, és komolyan mondom, hogy nem hiszem el, hogy az az alig 2,5 kg-os baba aki 9,5 hónappal ezelőtt született meg, mostmár azon gondolkodik nagy bőszen, hogy elindul...hihetetlen.

Tegnap megint volt magyar órám és elég jó volt, bár volt egy dolog amit egyszerűen nem tudtam elmagyarázni. Nem az angol miatt, hanem még én sem értem, miért mondjuk úgy...elég ciki, nem?

Ma reggel egyedül megyek bibliaórára, Noah itthon marad apukájával. Még mindig folyik az orrocskája, és ilyenkor nem szabad beadni a többi gyerekhez, ami érthető.

Azt a babát különben még nem láttuk akiről beszéltem, de ha minden jól megy, holnap megyünk nagyvizitre.


1 megjegyzés:

liv írta...

de jó ez a kép! tegyél még ilyeneket!