"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, január 15, 2007

Noah éppen alszik, úgyhogy itt az idő, hogy irjak. Mostanában elég jó baba, és egyre több dolgot tudok mellette csinálni. Azt irtam legutóbb, hogy még nem volt időm varrni, igaz?? Azóta viszont gondoltam egyet és szépen kipakoltam a varrógépet az étkező asztalra és jól nekiálltam varrni. Már majdnem kész amit elkezdtem, már csak a szegélyt kell megcsinálni, ma azon ügyködöm. Rakok fel képet, mikor kész lesz. Ez lesz egyébként az első saját quilt készitményem. Már most nagyon büszke vagyok rá :-)

Nem tudom emlékeztek irtam egy lányról, Angie-ről, aki babát várt. Hát a kis Sophia múlt hétfő reggel úgy döntött, hogy megszületik. Csütörtökön megyünk Noah-val babalátogatóba, majd csinálok fényképet és ti is megláthatjátok a babukát.

Holnap jön Kara, és nagy bőszen beleugrunk a magyar tanulásba. A szineket fogjuk megtanulni, és ezekkel mondatokat alkotni. pl. ez egy piros alma. Igy az ez/az-t is tanuljuk, meg az "egy"-et stb. Aztán majd fel kell olvasnia egy szöveget, és házi feladatot is csináltam neki :-) Rettentően fel vagyok készülve.

Egyébként ma van anyósom szülinapja. He-he.


Most már négykézláb is elég ügyesek vagyunk...


És fel is akarunk állni...


Nincsenek megjegyzések: