"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, január 02, 2007

A változatosság kedvéért megint betegek vagyunk. Mostmár tényleg halvány lila gőzöm sincs mi a baj velünk. Soha nem voltam ennyiszer beteg egymás után. Noah jobban van, bár az a felső fog még mindig nem bújt elő.
G és én úgy döntöttünk, hogy Noah és én repcsivel megyünk haza Ő pedig egyedül megy autóval. Csütörtökön reggel indul korán, hogy hazaérjen mire mi Noah-val odaérünk este 9-re. 6-kor indul a gépünk, 1:50 percig fogunk rötyülni, remélem Noah jó kisfiú lesz. Ezek az esti órák egy kicsit nehezek néha, mielőtt fürdés-lefekvés van, de remélem minden rendben lesz...abban bizom, hogy lefoglalja a sok látnivaló :-))
Viszont kellene Noah-nak a születési akvi. kivonata vagy valami bizonyiték, hogy nincs még 2 éves. Természetesen ránézésre meg lehet állapitani, hogy nem, de a repülőtársaság szerint kell ilyen papir, igy az anyuka ölében, ingyen utazhat. Persze minálunk nincs semmiféle ilyen papir, úgyhogy próbáltuk kitalálni, hogy mi tévők legyünk. Azt mondták az is jó, hogyha az oltási könyvét bemutatjuk :-) Persze az sincs nálunk.
Aztán kitaláltuk, hogy hivjuk fel Noah orvosát Boise-ban, akik nagyon segitőkészen kiállitottak egy papirt az oltásokról stb. és elfaxolták nekünk. Igyhát semmi akadálya nem lehet annak, hogy sikerüljön az akció.
Holnap pedig mindent összapakolunk és másnap indulás haza. Már egy kicsit mehetnékem van :-))

Nincsenek megjegyzések: