"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, április 17, 2007

Gondolom mondanom sem kell, hogy a nemrég vett bicikliknek hatalmas sikere van...ráadásul az interneten találtuk ezt a nagyon cool ülést Noah-nak, aki eddig úgy tűnik nagyon élvezi a biciklizést. Az a jó, hogy az én bringámra is van egy olyan izéke felszerelve, hogy csak egyszerűen át lehet tenni oda is az ülést, és már mehetünk is. Noah kis sisakja meg egyszerűen zabálni való :-)


Ma ellátogattunk G munkahelyére, megnéztük hol tölti a napjai nagy részét. Mindenki nagyon barátságos volt és ami számomra eléggé meglepő volt, hogy Jim Elliott - tudjátok akit végül a benszülöttek - ha jól tudom - megöltek...szóval Ő a kezdetleges MAF-nek volt a tagja. Jó nem? Ki van állitva a bejáratnál a repcsinek a váza amivel ők odamentek. Olvastam a könyvet amit erről irtak és nagyon jó könyv, mindenkinek ajánlani tudom.


Felhivnám a figyelmet a háttérben található óriáshalra...ez nekem nagyon megtetszett a boltban, felvan cuppantva a csempére és a játékokat lehet belepakolni amivel fürdés közben játszunk, igy nem a kád szélét diszitik, hanem a halacska bendőjét.


Itt meg azt játszottuk, hogy jó gyorsan elforditottuk a fejünket jobbra meg balra. Ez nagyon tetszett neki :-)


Az első kéznyomat.


Meg a lábnyomat.

Nincsenek megjegyzések: