"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, április 16, 2007

Hétfő...kezdődjék hát a hét!
Angie volt itt a kisfiával és a kisbabujával délután, együtt ebédeltünk, sétáltunk, parkban voltunk, beszélgettünk. A parkban találkoztunk egy lánnyal aki ott volt a két éves kisfiával, jót beszélgettünk, úgy tűnik szerdán eljön az anyukás bibliaórára és talán a gyülibe is a hétvégén. Szimpatikus leányzónak tűnik.

Plussz a nagy hir!!! Kedves barátnőm Ágika megszült ma!!! Már nagyon várom, hogy láthassak képet a gyönyörű kis manójukról. Érdekes, hogy egy kicsit én is újraéltem az emlékeket, ahogy igy többé-kevésbe nyomon követtem az eseményeket...micsoda csoda egy szülés, születés...egy új emberi élet...mire nem képes az emberi test...micsoda öröm a szülőknek kézbe venni azt a törékeny testet aki még semmit nem tud a körülötte lévő világról...éppenhogy kiszakadt a nyugodt, meleg, biztonságot adó környezetből...ebbe a világba, ahol már annyira várták.
Hát ezeken gondolkodtam :-)

Nincsenek megjegyzések: