"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, május 29, 2007

Úgy tűnik Noah tegnap rájött mennyire is jó sétálni ide-oda, ide-oda, ide-oda. Mintha megtört volna a jég, tegnap mindenféle bútortól mindenfelé elsétált egyedül. Csak úgy magától nekiindult. Mostmár kint is, hogyha megyünk a parkba, néha kiveszem a kocsiból és fogja az ujjam, úgy sétafikálunk együtt.
Nagyon élvezi ezt az új "találmányt".
Tegnap itthon volt G - munkaszüneti nap volt - és egész nap SEMMIT nem csináltunk. Kinyitottuk a kanapét a nappaliba, a játékok össze-vissza hevertek, Noah játszott és mi meg csak ott hevertünk. NAGYON jó volt. Azt hiszem ilyen napunk valamikor Noah születése előtt volt...Mindenesetre engem ez a semmittevés rettentően lefárasztott!!! Délután még le is kellett feküdnöm egy picikét mert a szemeim leakartak ragadni. Hát hagytam magam és leragadtak. Persze szigorúan csak akkor mikor Noah is aludt amúgy is.
Ráadásul ma még főznöm sem kellett, mert G-nek ma este is van másik munkája, és még holnap is lesz, úgyhogy ezeket az estéket mindig kihasználom és nem főzök. Ilyenkor G csak valami gyorskaját eszik, amit Ő rettentően élvez, igyhát mindenki nyer a dolgon :-)
Holnap délelőtt bibliaórára megyünk, ilyenkor Noah mindig akkor alszik amikor hazajövünk, sokszor még ebédelni sem akar, annyira fáradt :-). Iszonyúan tudja dörzsölni a kis szemecskéit.

2 megjegyzés:

Ági írta...

Ó bébi,
Hogyan is fogom én megoldani ezt a mindennap főzök valamit témát. Nem az erősségem és augusztustól már rá kell kapcsolnom.
16 nap múlva utazunk és múlt hétvégén elmentünk Horvátországba, csak úgy spontán elhatározásból. Úgy tűnik önkéntelenül is utánozunk titeket (egy kicsit). Amúgy nagyon jó volt a tengeren. A könyvelő Erikáék puszilnak.

Gabi írta...

Ne félj Ágica, minden rendben lesz!! Tök jó, hogy elmentetek Horvátországba, jó ötlet volt.
Hát 16 nap az nagyon közel van!! Nemsokára egy földrészen leszünk!! Éljen, éljen!!
Erikáékat én is puszilom mondd meg nekik!