"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, május 22, 2007

Nem tudom, hogy csak a Noah tűnik úgy, hogy állandóan beteg, vagy esetleg más gyerekek is betegek szerte a világban??? Miután múlt hét hétfőn visszavittem Noah-t az orvoshoz, mert akkor kellett megmutatnom a fülecskéjét, szerda reggelre megint beteg lett. Az orvos mindent rendben talált, és tessék...két napra rá megint. Egyébként azt zárójelben megjegyzem, hogy legközelebb ha MINDENT rendben találok vele és úgy látom, hogy meggyógyult, NEM fogom visszavinni...ugyanis azért, hogy 1 darab percig legyünk bent a rendelőben, azért nem szivesen fizetek közel 100 dollárt. Na mindegy, ebből levontam a következtetéseket, ez a "visszaviszem az orvoshoz a gyereket" dolog biztosan otthonról rögződött belém, akkor még ugyanis nem kellett fizetni - :-( - a vizitért...és hát az ember lánya visszamegy az orvoshoz, hogy rámondják az áment, MEGGYÓGYULT. Most majd szépen leszokok erről. Rafkósak ám, mert már ott szépen mondják, hogy akkor két hét múlva mikor lenne jó bla-bla-bla.
NNNAAA, a lényeg a lényeg, hogy Noah most tényleg nagyon beteg volt, fizikailag, érzelmileg, mindenhogyan. 5 napig a reggeli tejen és néhány cheerios-on kivül SEMMIT nem volt hajlandó enni, éjszakánként kb. óránként fent volt, úgyhogy megint beköltöztem hozzá és édeskettesben "aludtunk". Ezek mellé még annyira nyűgös volt, hogy már az apukája - aki pedig aztán mindent eltűr a kisfiának - azt mondta, hogy csináljak valamit, mert ezt ő már nem birja.
De HÁLA a mi ISTENÜNKNEK, tegnap már szépen evett, csináltam neki fincsi csirkepörit és azt ette kenyérkével. Az orra sem folyik már, de mikor beteg volt sűrűn kihasználtam az otthonról szerzett orrszivó-porszivót ami szerintem egy hihetetlen jó dolog, csak kár, hogy a gyerekek utálják :-)
Egyébként már 8 fogunk van, és ha apa és anya leül és mondjuk, hogy gyere ide akkor akár 5 métert is simán gyalogol egyedül - persze ki-ki leng azért - viszont ezen kivül nagyon hallani sem akar a gyaloglásról. Ha fogom a kezét vagy tologat valamit akkor rengeteget képes menni, magától viszont nem akar elindulni. Dehát gondolom addig örüljek amig ez igy van, nem igaz???
Még néhány kép, aztán megyek aludni :-)


A kedvenc játékai az apa és anya régi fogkeféi.


HA-HA-HA


Gondolom fogorvos lesz a gyerekből.


Traktoros a parkban.


Kutyabarát.

2 megjegyzés:

liv írta...

Azért ne felejtsd el, hogy most a világ másik végén laktok, meg kell szokni az új "bacikat"! Egy kis vitaminadagolás garantáltan jót tenne Noah-nak.
Tényleg nagyon ügyes kis fogorvos a gyerek! :D

Gabi írta...

Milyen vitaminadagolásra gondolsz? Szivesen beszerezném és adnám neki...
köszi :-)
És ez a "bacimegszokás" szerinted mennyi ideig tarthat??