"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, május 31, 2007

Sokat voltunk ma kint babuval és mivel annyit sétált ami még egy felnőtt embernek is elég...a délutáni alvásnál kb. 1 perc alatt elaludt. Ma egy másik úton mentünk, és ott is persze mindent megvizsgáltunk útközben.
Olyan érdekes, hogy itt nem dél körülre melegszik fel teljesen az idő, hanem kb. 5 óra felé van a legmelegebb. Azt hiszem ez otthon nem igy van, ugye? Vagy ennyire h***e vagyok, hogy nem emlékszem. Mindegy, az a lényeg, hogy öt felé nagyon meleg van. Hétvégére 35 fokot mondanak.
Holnap reggel pedig 7 (!!)-re megyek fogorvoshoz. Ezt találtuk a legjobbnak, mert igy G itthon marad reggel Noah-val és kicsit később megy dolgozni. Legalább Noah apukájával reggelizhet végre. G ugyanis mindig akkor indul munkába mikor Noah éppen issza a tejecskéjét reggel.
Azért nem sok örömmel nézek elébe ennek a korai kelésnek...a fogorvos dolog most hidegen hagy...még mindig pozitiv élménnyel vagyok tele...de ez a 7-re ott kell lenni...jujjjjjj.

Nincsenek megjegyzések: