"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, október 04, 2007

Nekem ilyen édes kis kertitörpém van, aki még a műanyag fűnyirójával füvet is nyir:




Ma reggelre megint úgy ébredtem, hogy azt éreztem, ez a megfázásos cucc készül elönteni, de aztán megint jó sok mindenféle gyógyszereket, meg teákat, meg vitaminokat ettem egész nap...hát nem múlt el :-), csak átalakult!! Most akkor igazából azt nem értem, hogy hogyan is működik ez az egész. Ez már a harmadik "eset" három héten belül, amikor is készülődni látszott ez a betegséges dolog. Aztán mindig sikerül elfolytanom valahogy, mintha nem tudna kijönni, de próbálkozik...akkor most én tényleg elfolytom, vagy ez csak igy van és kész.
Na ha ezen az előző gondoltamenetemen kiigazodsz, kapsz egy pirospöttyöt!!

A dolog egyébként még jól is jött ki, mert ma G elvitte az autóm - az övé szervizben volt - igy nem tudtunk sehová menni. Takaritgattunk, virágot ültettünk megint a változatosság kedvéért, aztán varrtunk kicsikét, meg telefonálgattunk otthonra!! Hát azt kell mondjam, Istennek hála a skype-ért, az internetért, meg csak úgy mindenért, hehehe!!
Anyukámmal is beszéltem, aki elújságolta, hogy VÉGRE megvan a gépük otthon, és várják, hogy bekössék az internetet...aztán már semmi sem állithat meg bennünket a webkamerázástól, meg email-ezésektől és minden ilyesmitől!!
Ez azért is nagggyon szuper jó, mert mikor hazamegyek, nem leszek internet nélkül :-)) ÉLJEN!!

3 megjegyzés:

márta írta...

Ide azzal a piros pöttyel! Te pontosan úgy fogalmazod meg a mondanivalódat, hogy azt én pont megértem.
A kerti törpédtől, na meg a kertedtől egyszerűen odavagyok! :)

Ági írta...

Én is akarok ilyen kertitörpét. Hol vetted?? És még mozog is...
Kerti dekoráció és cuki fűnyiró egyben.

liv írta...

cuki!!! :D