"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, december 11, 2007

Csak annyit mondanék igy gyorsan alvás előtt, hogy ma többször ki- és bekerültek dolgok a bőröndjeimbe...és a végére még négy is kevésnek bizonyult...de ez mindig igy van...az ember addig pakol ameddig a takarója ér...vagy valami ilyesmi :-), mert ha tudná az ember, hogy csak három bőröndje lehet mondjuk, akkor az lenne dugig, de ha négy akkor az van dugig. Ez a dugig szó igy leirva elég vicces, nem hiszem, hogy valaha is papirra - internetre - vetettem volna.
A másik dolog az , hogy annyira de annyira fáj a torkom, hogy azt hiszem kifog pottyanni a nyakamból...:-)
Azokról a részletekről már nem is irok, hogy G mennyire próbált meggyőzni, hogy ne vigyem magammal a laptopomat, meg arról sem, hogy szerinte a kabátom legyen rajtam és ne a bőröndben, de én meg próbáltam meggyőzni, hogy az egy túl nagy valami cipelni, és nekem rétegek kellenek a hideg repcsin nem egy nagykabát, megaztán az is, hogy most akkor vigyek-e a repülőre váltás ruhát hogyha az én édes drága kisfiam véletlenül mondjuk lehányna vagy ilyesmik. Meg azt ne is mondjam, hogy hányszor tettem ma a bőröndöket a mérlegre...dehát mondom, nem megyek bele a részletekbe :-)

1 megjegyzés:

liv írta...

IZGI!!! :)