"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, december 05, 2007

Ezt csak úgy fel akartam ide tenni, múlt héten Kica baby shower-jén voltam és ott volt Jessica is:
Kica-nak kicsit több mint 6 hónapos terhesen indultak meg a fájásai...igy kórházba került és még néhány hétig sikerült bent tartani a babát de még igy is kb. 2 hónappal korábban született meg. Mostmár mindannyian jobban vannak, baba még kórházban, szépen gyarapodik, azért imádkoznak, hogy karácsonyra hazamehessen.

Amúgy meg az idei szülinapomat ágyban párnák között töltöttem. Azt terveztük, hogy Angie fog vigyázni Noah-ra este és mi meg szépen elmegyünk vacsorázni. Természetesen ez nem jött össze, de G itthon maradt és egész nap ő gondoskodott Noah-ról én meg csak feküdtem és ki voltam szolgálva. Hoztak nekem ebédet, délután pedig legalább 3 órát egyedül voltam, úgyhogy egy filmet is megtudtam nézni. A betegséget leszámitva, szuperjó szülinapom volt, ugyanis mióta Noah megszületett még nem volt alkalmam ilyen ágybamaradósat játszani.
Mi pedig azért imádkozunk, hogy most már ebben a hátralévő egy hétben semelyikünk se betegedjen meg, sőt jövő hét csütörtökön is mindannyian makk egészségesek legyünk!!

1 megjegyzés:

Ági írta...

Nahát a Kica-t ezer éve nem láttam, de jó, hogy jól van a babuci. A Jessica meg milyen vékony!!!