"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, március 10, 2008

Ez a ma reggeli blogirás úgy kezdődött, hogy már jó hosszan irtam, mire a bal kisujjam megnyomta az egyik gombot -azóta sem találtam ki melyiket- és szépen az egész bejegyzésem eltünt. Igy most rövid leszek.

Szombaton egy olyan nagyon szuper kis boltocskát találtam, hogy csak na!!! Délután már jó korán elmentünk itthonról, és teljesen EGYEDÜL eltöltöttem kb. 1 órát ezen a helyen. HASZNÁLTRUHA!! Nagyon szuper dolgok vannak és ami a lényeg, elég olcsón!! Mondtam G-nek, hogy ide aztán vissza kell térnem hamarosan, mert tudjátok hogy van ez egy ilyen helyen...folyamatosan frissül az árukészlet!!!

Ami a hétvégi kertészkedést illeti, elég jól haladtam. A terasz - vagy minek nevezzem - körüli vékonyka virágágyásba elültettem mindenféle tulipánokat meg más szépséges virágokat!!! Igen tudom már réges-régen el kellett volna őket ültetnem, de sajnos még tegnapig úgy nézett ki ez a virágágyás mint a dzsungel. De mostmár ott lapulnak a hagymácskák és már némelyik a zacskóban növekedésnek indult...gondolom akkor a földben is jól érzik majd magukat. G kiásott nekem két rózsabokrot...amik talán valaha szépek lehettek, de az egyik már elvolt száradva a másik meg olyan igazi csúnya formájú volt...hát mindketten a kukában landoltak. Csináltam néhány fényképet is...talán később felteszem őket.
A héten azt tervezem, hogy elültetem a zöldségmagokat, hogy a kis palántákat időben kitudjam majd ültetni.
Nagyon élvezem én ezt a kertészkedést ám!!! Na meg a jó időt!!

4 megjegyzés:

andi írta...

Gabi,

Fú, de irigyellek a kertészkedésért!Én annyira kétbalkezes vagyok, ami a növényeket illeti,hogy még kaktuszokat is kinyírtam, úgyhogy ilyen kinti dolgokba bele se merek fogni...
Ami meg a használtruha-boltot illeti: AZTA!MEKKORA!legközelebb muszáj hogy elvigyél oda! A fiúk mennek a gyerekekkel valami játszóházba, mi meg majd egész délután ebben a boltban élvezzük az életet! Na, mit szólsz?

Pusszancs!

the mccalls írta...

Csákó Gaba,
nahát én is mennék turkálni, de még mennyire. Most épp úgy néz ki, hogy mégsem megyünk Boise-ba mostanában (de ez állandóan változik)de az egyik fő ok amiért nagyon-nagyon mennék, azok a szupi turkálók. Nem tudom megvan-e még de én a Desiree Industries-t nagyon bírtam. hosszúúúú órákat töltöttem ott el...na de most megyek, mert Máté éhezik.

Gabi írta...

Szia Andi!! Tetszik az ötlet!!! És mikor jöttök látogatóba??

Szia Dóri!! Hogy vagytok? Mi az, hogy nem jöttök?!?!?!?!?!?!?
Hol van ez a Desiree Industries???? Gyorsan mondd csak meg!!!

the mccalls írta...

már nincs kedvünk menni, de lehet hogy kell. ez a rövid verzió. de majd szólok, hogy mi lesz a vége.
A turka az meg a maple groove-on van valahol de legalábbis én úgy emlékszem, de majd a bandit megkérdezem és szólok.