"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szombat, március 01, 2008

Ma nem volt kedvem főzni, úgyhogy megkérdeztem G-t mit szólna ahhoz, hogyha maradékot csipegetnénk. A tegnapi pörköltből még pont egy adagra való maradt, igy azt ettük meg. Általában G nem szereti ugyanazt a kaját enni egymás után két nap, de most kivételt tett a kedvemért. Hát nem aranyos?
Noah ma 6:30-kor ébredt, igy a szombat reggeli lustálkodás most is elmaradt. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó, hogy Noah-nak és nekem nem kell szombat ahhoz, hogy lustálkodjunk :-), de aztán valahogy hétközbe nem jut az eszembe, hogy akár lazára is vehetnénk a dolgot, na meg az nem lenne ugyanolyan G nélkül. A korai kelés oka a késő lefekvés volt tegnap, mert ez a kismanó olyan furcsán van beprogramozva, hogy amikor későn fekszik, korán kel. Jó lenne, hogyha eltudnám magyarázni neki, hogy nyugodtan aludjon csak ameddig akar :-), vagy ameddig én hagyom, hehe.

Ma is reménykedtem, hogy kertészkedhetem egy kicsikét, de esőre ébredtünk, később pedig mire előbújt a napocska, nagy széllel bújt elő. Hideg széllel. Pedig jó lenne, hogyha jobb lenne az idő, mert elég sok mindent kellene átrendeznem kint, hogy idén nyárra zöldségektől hemzsegjen a kert :-)

Amúgy meg azon gondolkodom mit kellene főzni holnap. Húst már kivettem, valószinűleg csak grillen fogom megsütni, ez sokszor csinálom -sajnos télen nem-, mikor nincs nagy ötletem de mégis valami fincsit kellene enni.
Plusz találtam egy ilyen nagyon jó kis oldalt a neten, ahol a totyogó korú kisgyerekek étkezéséről irnak, mindenféle menüvel, kaja ötletekkel, nagyon tetszik. Jó csemegézést az oldalon. Én már ki is nyomtattam az összes receptet és készen állok valami nagyon fincsit csinálni Noah-nak.

2 megjegyzés:

Ági írta...

Nagyon vicces, azt irtad, hogy "mit kellene főzni honlap". Geek betegségben szenvedsz - hehehe.
Amúgy kösz a totyogós weboldalt, tényleg klassz, meg jól irigyellek, hogy van kerted és veteményesed is lesz. Nekem, ha egyszer lesz kertem, majd küldetek magyar paprika magot otthonról. Erről ábrándozom.

Gabi írta...

de ciki :-) na jó megyek megnézem, és jól kijavitom...:-)