"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, augusztus 28, 2006

Garthnak ma sikerült elérnie a követséget, sűrűn bocsánatot kértek, hogy nem történik semmi, azt mondták, hogy ma elküldték a "csomagot" és az időpontom az interjúra pedig 15.-e reggel 10 óra. Hát ez pont belecsúszik... 19.-n repülünk, és pont azon a pénteken költözünk föl. Igy valószinűleg Noah és én fölmegyünk már csütörtökön és reggel anyával elmegyünk a kövire. Legalább egy kicsit megkönnyebbültem, hogy tudom mi újság.

Noah ma NAGYON sok őszibarackot megevett, aztán NAGYON sok innikét megivott, vártam is, hogy egyből kijöjjön ami bement de ehelyett elaludt a kis drága. Az éjszakáink mostanában nagyon érdekesek. Három óránként kel, tegnap pedig mikor három körül felébredt nagyon sokáig evett és nem aludt vissza, úgyhogy fönt volt kb. egy órát. Pörgött-forgott a kiságyba.
Megmondom őszintén nem nagyon tudom a rendszert ezekkel az új étel bevezetésekkel kapcsolatban, úgyhogy nagyjából az ösztöneimre hagyatkozom. De abból itélve amennyit eszik ezekből, éhes lehet a manó. Tegnap is kb. 30 ml tejpépet megevett két szopi között. Na bumm.

Nincsenek megjegyzések: