"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, november 29, 2006


Fürdik a husi-musi. Akármennyire is fáradt mire a fürdésre kerül a sor, azt mindig nagyon élvezi. Ma este hatalmasakat sikongatott a kádban.

Reggel elmentünk a bibliaórára, de nem adtam be Noah-t a gyermek megőrzőbe, mert még mindig nem teljesen gyógyult meg és nem akartuk, hogy megint elkapjon valamit. Szóval megpróbáltam a lehetetlent... az órára ugyanis bárki hozhatja a babáját...igy én is vittem az enyémet...Ő viszont ezt nem értékelte annyira :-). A baj igazából az, hogy pont akkor szokott délelőtt aludni, mikor ez az egész van és Ő egy olyan baba, aki nem alszik csak úgy el mindenhol. Egy ideig elvolt, játszottunk a földön, aztán egyre hangosabb lett, nem sirt vagy ilyesmi, de ez az "anyu mostmár aludni akarok, és mi meg nem vagyunk otthon" nyöszörgés...igy előbb eljöttünk. Persze a kis huncut a kocsiban hazafelé elaludt. No comment.
Holnap délelőtt megyünk a Nayibe-hez egy kicsit lógni :-)

Én meg tudjátok mire kaptam rá mostanában? Scrapbooking...Annyira szépeket lehet csinálni és nekem ez nagyon tetszik. Látnotok kéne az ebédlő asztalunkat :-) Nem nagyon van rajta szabad hely én meg nem nagyon pakolom el őket minden nap. Ez főleg azért van, mert csak nagyon ritkán van alkalmam azzal foglalatoskodni és ezért teljesen fölösleges lenne ki-be pakolni az alkatrészeket. Csinálok majd egy pár fotót a kész oldalakról, ha érdekel valakit ?!?!?
!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ó, te Scrapbook,
Nekem soha nem volt hozzá türelmem (vagy csak nem volt alapanyag könnyen beszerezhető). Én látni akarom, amiket csinálsz.
csók,ági

Névtelen írta...

én is, én is, engem nagyon érdekel, mert fogalmam sincs, mi az!