"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, november 30, 2006

Reggel voltunk Nayibe-nél, Noah odafelé elaludt de ahogy kivettem az ülést természetesen felébredt. Ennek ellenére egész jó kisfiú volt, de azért hazafelé megint elaludt :-)
Délután itthon voltunk, csináltam parmezsán sajtos csirkét vacsira miközben Noah alukált délután. Neki pedig néhány napja ebédre főzök krumplit, sárgarépát, pici tápszerrel keverem és rakok bele banánt. Tudom ez eléggé érdekesen hangzik, de a banán az "muszáj", különben nem eszi meg :-) Mostmár próbálom neki úgy csinálni, hogy a sárgarépa legyen a legnagyobb arányban, mert eddig a zöldségeket egyszerűen nem ette meg. De ez igy úgy tűnik, hogy izlik neki.
Este elmentünk Targetba, mert kinéztünk egy etetőszéket Noahnak, azt vettük meg. Mert Ő már olyan nagy fiú, hogy már ilyenje van...Este beleültettem és úgy ette a vacsikáját.

Esett ma a hó mifelénk...Meg is maradt, olyan szép fehér volt minden. Azt szeretem, hogy ilyenkor még este sincs olyan sötét, az ég is olyan világos...

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

hmmm...hó? itt még mindig szuper az idő, de azért karácsonyra én sem bánnám a havat! :D

Névtelen írta...

hahó "mami társ",
nekünk a zöldségek közül a sütőtök és az édesburgonya is bevált. mindkettő elég édes, s jól kombinálhatók krumplival, almával stb. lehet, hogy próbáltad már, de gondoltam megosztom..
Anna

Gabi írta...

Szia Anna, próbáltam én már mindent, de eddig nem jött be, gondoltam most egyenlőre csak a répát próbálom, és ha egy kicsit hozzászokik, próbálok édes krumplit vagy valamit. Az én kisfiam ám nagyon válogatós :-))

Gabi írta...

Szia Lili, karácsonyra nekünk sem lesz havunk, mert megyünk lefelé a sivatag felé G szüleihez, úgyhogy ezért kaptunk havat egy kicsit előbb...hogy legyen is meg ne is...