"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

kedd, december 05, 2006

Az én Noah-m nagyon nem jól aludt az éjszaka és ma egész nap nagyon nem jól van. Nem beteg, szerintem a foga, és lázas is. Bár délután mikor visszavittük a dokihoz, már akkor volt egy kis láza, és miután kapott KETTŐ (!!) szurit, délutánra egész jól felkuszott a higanyszál.
Most éppen harmadszorra alszik, és nagyon lassú és nagyon meleg a pofija, még kis piros foltok is vannak rajta két oldalt. Tudjátok mint mikor kimegy az ember hógolyózni és bejön a melegre és piros foltos a pofija :-)) Na, olyanja van.
Az egyik ismerős ajánlott egy kis tablettát a fogacska fájdalmára, amit a nyelve alá kell becsempészni, állitólag nagyon jó. Már egyet becsempésztem alája.
Szegénykém annyira rokkant, hogy még valami iszonyatos piros pelus kiütést is kapott, ami egyébként nem volt mióta megszületett. Arra is kapott kenőcsöt amit anyukának 14 napig kell kenegetnie. A doktornéni azt is mondta, hogy próbáljam meg pelus nélkül amikor bekenem vele...ha-ha-ha...

Nincsenek megjegyzések: