"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, december 18, 2006

Ma és holnap, sőt ma éjszaka egyedül leszünk kis Noah-val. G ugyanis elment a dolgozóba egy másik városba, ami kb. 2,5 órára van, úgyhogy az éjszakát is ott fogja tölteni.
Délután viszont elmegyünk meglátogatni egy lánykát akinek van egy 2,5 éves kisfia és januárba várja a másik pici babáját aki kislány lesz és Sophia-nak fogják hivni. Szóval oda megyünk ma délután miután Noah felkelt a reggeli alukálásból és aztán megebédel és utána indulás. Este pedig - mivel az egész ház a miénk - Noah és én kirúgunk a hámból :-)) Játszunk majd egy jó nagyot, aztán fürdünk egy hatalmasat, és utána jól bevacsorálunk és lefekszünk aludni :-) Ez a terv.

Holnap pedig jön hozzám egy kedves fiatal lányka akivel még soha nem találkoztam. Ez a lányka egy budapesti nagyon kedves ismerősöm barátnéja és mint kiderült a napokban, itt lakik Boise-ban. Milyen kicsi a világ, igaz? Ő jön holnap délelőtt és magyarul szeretne tanulni...azt ne kérdezzétek, hogy ez hogy fog történni de Ő azt mondta, hogy ne aggódjak mert a tény, hogy magyar vagyok, már segiteni fog a magyar tanulásban...Elég izgi, de nagyon van kedvem hozzá.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

hú, jól hangzik! jó dorbézolást nektek!