"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, január 29, 2007

Mostanában érdekesen telnek a napjaink. Noah MINDENHOL fel akar állni, úgyhogy anyukájának mindig ott kell lennie mint egy tompitó hogyha elesik. A mindenhol alatt azt értem, hogy tényleg minden lehetséges dolog ami magasabban fekszik mint a padló (!!) arra felmászik, felkapaszkodik, csimpaszkodni próbál rajtuk, feláll stb. Csodálatos látni ahogy fejlődik de ez a nap egy kicsit sok...ma rengeteget sirt, próbáltam letenni aludni a normál időben, és nagyon fáradt is volt, de elkezdett sirni, felvettem ciróka-maróka, ez kb. másfél órája volt, most aludt el egy kis sirás után. Jó, hogy minden nap új lappal indul az ember, mert egy-egy ilyen nap után mindig úgy érzem, hogy én ezt nem tudom csinálni, nincs erőm, elég volt, fáradt vagyok stb. És még nincs is vége a napnak. DE, tudom, hogy butaság ilyenkor arra gondolni, hogy minden nap ilyen nehéz lesz az életem hátralévő részében :-) mert ez nem igaz. Úgyhogy hurrá, ez jutott mára.
Plusz ez után a kezdés után úgy döntöttem, hogy nem főzök, hanem jön a backup... csirke falatkák, sült krumpli, mélyhűtőből elővesz sütőbe betesz 20 perc múlva kivesz. Jó étvágyat.


1 megjegyzés:

Ági írta...

Kitartás Gabi baba, kitartás. Nagyon jó látni, hogy pozitiv tudsz lenni és tudsz arra gondolni, hogy ez nem fog örökké tartani. Büszke vagyok rád.