"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

vasárnap, február 18, 2007

Esett az eső ma, de ez minket egyáltalán nem zavart. Délelőtt gyüliben voltunk, Noah szokás szerint igy nem aludt délelőtt, és szintén szokás szerint a kocsiban aludt el. Megálltunk a szenyásnál és vettünk szenyát, finomat. Noah közben durmolt, úgyhogy megint elautókáztunk egy olyan részre amerre még nem jártunk és nézegettük a szebbnél-szebb házakat. Hát ma láttam egy pár olyat amit nagyon is elfogadnék...
Estére meg jöttek a Nayibe és kis családja, apuka, gyerekek. Két kisfiuk van, egy 5 éves és egy 15 hónapos. Minden jó volt, ettünk egy nagyot, dumáltunk, Noah még aludt is közben egyet.
Ez most úgy tűnt mintha állandóan aludna igaz? De nem, csak kétszer van szundika napközben. Aztán elmentek, elmosogattam, addigra pont annyi idő lett, hogy Noah ment a kádba fürdeni, aztán vacsi, és most már húzza a lóbőrt.
Holnap délelőtt ha minden jól megy jön Angie a babával és a kisfiával. Ő az a lány akiről tettem fel fotót nemrégen, neki született a kislánya.
Aztán most hirtelen ennyi.


Nincsenek megjegyzések: