"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szombat, február 24, 2007

SEGITSÉG!!!!
Valami van ezzel az én kisfiammal. Azt ugye irtam, hogy a múlt hét magas lázzal kezdődött, de aztán semmi más jele nem mutatkozott, hogy beteg lenne. HÁROM napja viszont valami megváltozott. Annyira de annyira nyügös és sir ha nem tetszik valami, dobálja magát ha elveszek tőle valamit stb. Olyan mintha egyszerre csak előjött volna ez az éne...megmondom őszintén nagyon ijesztő és még igy is, hogy ezalatt a három nap alatt G végig itthon volt, teljesen kikészitett bennünket. Nem panaszkodásképpen irom ezt igazából, egyszerűen csak nem értem mi történt. Ma elvittük orvoshoz, mert úgy tünt mintha az egyik fülecskéje fájna, gyakran odanyúlt és fogdosta, de azt mondta az orvos, hogy az ég világon semmi baja nincsen. Ami teljesen jó hir, csak közbe meg mégis úgy látjuk, hogy vagy valami fáj neki, vagy egyszerűen fogalmam sincs...nagyon félelmetes ez az egész. Teljesen meg vagyok ijedve! A 10 és fél hónap alatt soha nem volt még ilyen, és soha nem sirt még ennyit. Vajon mi lehet Noah-val? Ez mára a találós kérdésem. Ha valaki megfejti, legyen szives szóljon :-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ismét edi :-)
Nem lehet, hogy a foga fáj?
Nórikának nem rég jött ki az első foga, és ő is kapdosott az egyik füléhez. Közepesen szenvedte meg, adtam neki homeopátiás bogyókat a fájdalomra. De valakitől hallottam, hogy a cataflam csepp is használ.
Noah eddig olyan kis cukibogyó volt, nem hiszem, hogy most hirtelen megváltozott volna a jelleme.
Remélem már azóta is jobban van.