"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

csütörtök, február 22, 2007

Tegnap is még volt Noah-nak láza, de már láthatóan sokkal jobban érezte magát. Magyarázott ezerrel, játszott, kúszott-mászott úgyhogy úgy néz ki minden visszaállt a régibe. Illetve még nem minden de már majdnem. Az éjszakai alvás az még mindig mindennek nevezhető csak alvásnak nem, de ez mindig igy van szegénykémmel amikor beteg. Hátha ma éjszaka már jobban fog aludni. Most estére már csak nagyon pici hőemelkedése volt, igy most nem adtam már neki semmiféle gyógyszert.
Az ajándék készités most egy picit leállt, bár ma már volt egy kis időm odaülni csinálni az albumot, nemsokára elkészül a 6. hónap is. Ha belegondolok, hogy még ugyanannyi...és abba is belegondoltam, hogy nemsokára jönnek anyuék meg tesómék, röpke négy hétvége múlva itt lesznek. Szuperjó!! Nézegettem ma a tortákat az üzletbe, szeretnék majd Noah-nak a szülinapjára valami picurkát amibe majd jól beletúrhat :-) meg szeretnék majd neki lufikákat is. Persze Ő ebből még nem sokat fog érzékelni, dehát mégiscsak az első szülinapja lesz, nem igaz?


Nincsenek megjegyzések: