"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, június 04, 2007

A fogorvos jól sikerült és a koránkelés sem volt olyan vészes. Következő vizit június 29. Hát igen az európai fogsoromon van mit javitani :-))), de nagyon örülök, hogy végre rendbe lesz téve!

A mi kis Noah-nk pedig úgy sétál egyedül mintha mindig is ezt csinálta volna. Mostmár az utcán is kisebb távokat megtesz csak úgy egyedül, aztán persze menedéket keresve jön oda hozzám, hogy fogjam meg a kezecskéjét. Ma délelőtt egyébként egy maratoni 3,5 órát aludt, ami szuper jó volt, hagyott időt takaritásra, internetezésre, mindenre.

Hétvégén NAGYON meleg volt nálunk - 35C - úgyhogy olyan nagyon sokat nem voltunk kint. Szombaton elmentünk egy közeli kisvároskába egy ún. Donkey Festival-ra, ahol én személy szerint egy szamarat sem láttam, de tűzoltót és rendőrt annál többet. Nagyon "biztonságosak" ezek az összejövetelek...viszont ez az egész olyan volt mint egy otthoni búcsúféleség, vidámparkkal meg kajával...de a nagy meleg gyorsan hazakergetett bennünket.
Néhány fesztiválos fénykép meg néhány csak Noah fénykép természetesen :-)



G megtalálta a kedvenc desszertjét a fesztiválon és persze igy Noah baba is megkóstolhatta.




Éljen éljen itt is vannak útszéli dinnyeárusok. Hurrá!!!!!!!!!!





1 megjegyzés:

liv írta...

de sokat nőtt Noah! meg kicsit ki is kerekedett, ha jól látom! :)
a dinnyék igen jól néznek ki, itthon még nem láttam egyet sem.