"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

péntek, június 29, 2007

Rendeltem egy baby sling-et. Ha többet szeretnél tudni róla akkor itt van a pontos hely ahonnan rendeltem: sling. Az ötlet felkeltését többek között Lili-nek köszönhetem. Ő mindig olyan szuper dolgokat ir, nem csak hablatyol mint én :-)). Szóval sok hasznos mindenfélét lehet náluk olvasni. Egy másik dolgot is rendeltem és azt is Lili példájából meritve. Az pedig a mosható pelus. Egyenlőre 2-t rendeltem az olyan all-in-on fajtát. Gondoltam ennyi egyenlőre elég, kipróbálásra. Nem volt túúúúúl olcsó, de gondoltam beleinvesztálok. Majd beszámolok később...ha érdekel valakit :-)
A sling-gel kapcsolatban még annyit, hogy egyenlőre itthon próbálgattam és Noah-nak úgy tűnik igy elsőre nagyon tetszik. Kényelmes is, egyáltalán nem kell "bedőlni" ahhoz, hogy megtartsam a 10 kg-os gyerkőcömet. Ezt a fajtát újszülöttkortól egészen 3 éves korig lehet használni. Az én totyogómat pedig oldalra vagy hátra csaphatom fel magamra. A "hátas" megoldást még nem próbáltam, egyenlőre az oldalsót gyakoroltuk kicsikét, de az szupi.
Aztán meg ez később is jól jöhet még....nem de??

Egyébként MEGINT hátteret változtattam...ha nem vettétek volna észre :-)...egy kis változatosság.

2 megjegyzés:

liv írta...

Szia Gabi!
Bocs, hogy nem emaileztem vissza, de akkor most itt válaszolok: AIO mindenképp könnyebb lesz neked és Noah.nak, mert izeg-mozog, könnyebb lesz ráadni. Vadásztam neked pár honlapot, ahol böngészhetsz kedvedre! (jobb is, hogy én nem élek az USA-ban, csak pelusokat vennék...)

http://www.mtdiaperstore.com/
http://www.wigglewormbottoms.com/store/Default.asp
http://www.nickisdiapers.com/
http://www.abbyslane.com/
http://www.zannadu.com/
http://www.tinybirdsorganics.com/

jó böngészést! :D

liv írta...

ez pedig egy csúcsszuper adok-veszek oldal, ahol olyan anyukák (is) árulnak pelust, akik otthon varrják őket, szerintem szuperek....

http://www.diaperswappers.com/