"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

szerda, szeptember 05, 2007

Azért annyira nincs hideg mint otthon, de itt is lehült egy picit a levegő. Tegnap volt egy nagy zuhi is, ami azt hiszem most volt a második alkalommal mióta ideköltöztünk. Nagyon jó volt, ajtót és ablakokat tártunk és Noah ámulva nézte a lehulló esőcseppeket. Még nagyon picike volt amikor utoljára igy esett és nagyon tetszett neki, az ajtótól az ablakhoz szaladgált, aztán vissza.

Délelőtt bibliaórán voltunk, ami mától egy kicsit korábban kezdődött mert mindig mindenki kissé késve érkezett meg...valahogy ezeknek az amcsiknak nem erősségük az időben való megjelenés. Tisztelet a kivételnek.
Igy mától 9:30 helyett 9-kor kezdődött a móka. Mivel hamarabb kellett elindulnunk, igy Noah a reggeli tejecskéjén kivül mást nem evett, igy csomagoltam neki egy kis almát-sajtot-szalámit-joghurtot és a gyüliben megreggelizett. Mikor délben mentem érte, nagy boldogan szaladgált a többi gyerek között. Hazafelé sem aludt el a kocsiban, sőt még itthon is hancúrozott egy kicsit - persze, mert G pont itthon volt ebédre - aztán 1 körül letettem és azóta is szunyál. Én meg mindenféle jót csinálok. Pl. eldöntöttem, hogy holnap ebédre brassói lesz, úgyhogy a húst már ki is vettem a mélyhűtőből, aztán eltettem az edényeket a mosogatóból, ezt idetettem, azt odatettem, most meg pihenésképpen blogolok egyet.

A néni hivott az imént megint - a néni akitől a házat vesszük, ugyanis a múltkor annyira mondta, hogy rengeteg sokmindent ott fog hagyni, hát szerintem a rengeteget szó szerint érthetjük mert azóta is hivogat és hallhatóan rosszul érzi magát amiért annyi mindent otthagy nekünk... De mondtuk neki, hogy nem baj, csak hagyja, ami nem kell odaadjuk az egyik használtmindenes boltnak, és még az adónkból is leirhatjuk.
Szóval "karácsony" lesz amikor majd egyszer megérkezünk oda, mert annyi új dolog lesz, hogy csak na.
A pénzzel per pillanat az van egyébként , hogy még mindig várjuk azt az egy bizonyos pénzt ami csak nem akar ideérni. Azt mondták, hogy már a múlt héten postára adták, de valahogy ezt nem hisszük, ugyanis ezek a cégek köztudottan addig akarják maguknál tartani a pénzedet ameddig csak lehet...ugyanis addig van hasznuk belőle...és nem kis pénzről van szó. Az a lényeg, hogy azt mondták, hogyha 10 munkanapon belül nem kapjuk meg, akkor tudnak valamit csinálni. Ami nem igazán tudjuk mit jelent, talán azt, hogy egyből átutalnák a számlánkra...mindenesetre ez a 10. nap pénteken lesz, szóval majd meglátjuk. Ez a kis ziccer egy kicsit kitolhatja a dolgot a költözéssel de hogyha van kedvetek nyugodtan mondjatok egy imát ezért....köszi!

2 megjegyzés:

Ági írta...

Majd én rájuk dörrentek, hogy küldjék a pénzt, csak add meg a telefonjukat. Hát milyen dolog, hogy miattuk itt ülök kiváncsian, hogy milyen az a ház belülről, meg a bútorok és nem történik semmi. Gabriella! Lukas már az oldalam.

Gabi írta...

Remélem már azóta, hogy ezt a kommentet megeresztetted...már réges-régen felhivtad ezeket az embereket.