"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

péntek, szeptember 21, 2007

Ezt csak úgy muszáj volt feltennem ide...

Amúgy meg -szokás szerint- bloglátogatóba jártam ma reggel, és azt vettem észre, hogy a legtöbbek irtak új bejegyzést. Elszégyellve hát magam gyorsan billentyűzetet ragadtam és ime, itt van az én bejegyzésem is.
Az igazság az, hogy még mindig nagy a káosz minálunk, még mindig hegyekben állnak a dolgok a garázsban, amit nem is igazán értek, mert hiszitek vagy sem, én aztán tényleg pakolászok egész nap.
A másik dolog pedig amivel foglalatoskodom, az a repülőjegy vadászat. Vadászok minden percben amikor ráérek, de valamelyik este annyira besokalltam, hogy otthagytam az egészet. Annyi kombináció van, hogy JAJJJJ... Ha innen indulunk igy, akkor odaérünk akkor, és utána az nem jó, mert át kell szállni, de az ár jobb. De ha később indulunk, akkor azt a másikat nem érjük el, de akkor visszafelé melyik lenne a jobb, mert azt úgy kell összehangolni, hogy anyum is jön vissza velünk a tesómékhoz, de akkor Ő ugyebár egyedül megy haza, tehát olyat jegyet kell találnom neki, hogy csak felrakják a gépre JFK-n, és Pesten kiteszik...na szóval, nem azért mondom mintha panaszkodnék, mert próbálom a célt magam előtt tartani...a cél pedig az, hogy megyünk haza!!
Haza, hát nem is tudom...nagyon kiváncsi vagyok milyen élmény lesz...:-)

2 megjegyzés:

Laci and Keri Németh írta...

hoppa... mikor?
Laciek

Gabi írta...

December közepe körül megyek, január közepéig...
Szivesen viszek könyvet, apróságokat ha szükségetek van valamire Laci!!