"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

péntek, augusztus 08, 2008

bargello

Varrós pályafutásom első bargello -ja.
Igy kezdődik a munka...Megcsináltam a csikokat. Azután összevarrtam őket. Felcsikoztam a csikokat... Egymás mellé illesztettem őket mert látni szerettem volna, hogy mi lesz belőle...


És láss csodát... :-))
Valamilyen oknál fogva ezt a képet nem egyenesen töltötte fel a blogger...akármit is csináltam mindig ilyen lett...vagy lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna???

Na de a munkának még közel sincs vége. Ezután ugyanis még felfogok varrni egy zöld csikot a négy szélére, úgy ahogy a barnát is feltettem, de a zöld kb . háromszor olyan széles lesz. Ezután felteszem a hátulját és teszek közé olyan izékét amit fogalmam sincs , hogy hivnak, valami bélés féleség...nnna. Azután jön a nagy meló. Megfogom próbálni saját kezüleg összevarni, a terv az, hogy a hullámok mentén varrok majd a kockák közepébe...de még azon is gondolkodom, hogy kézileg készitsem, ami jóval nagyobb munka, de még nincs meg az a speckó talp a gépemre amivel a másikat megtudom csinálni. Még nem tudom.

4 megjegyzés:

márta írta...

Egy adott ponton elvesztettem a fonalat, hogy akkor most hogy is lettek ezek a hullámok, de mindenesetre nagyon ügyes vagy. De tényleg.

andi írta...

Nahát,

ez nagyon szép, le a kalappal!
Csak az a kérdésem, hogy nincs ennek egyszerűbb módja, mint háromszor összevágni meg szétvágni, meg stb újra és újra?
Hajrá Gabesz, csak így tovább, ügyi vagy!

Névtelen írta...

Hát ez zseniális!!!!!!! Nagyon ügyi vagy!!!!!Ezt én is ki fogom próbálni! Én azt hiszem értem a hullámokat: attól lett hullámos, hogy különböző szélességű csíkokat vágtál a varrás után és toltál el, igaz??? Nagyon tetszik.
Hát igen a neheze még csak most jön. :-) Vliesnek hívják itthon, amit közé fogsz tenni. Nekem nem lenne időm kézzel megvarrni, pedig úgy szebb.
Andrea! Ez a legegyszerűbb módja, ennél csak bonyolultabb van. :D

Ági írta...

Hát azt kell, mondjam, hogy mit is mondjak. Na ezt jól megmondtam. De a lényeg, hogy nagyon büszke vagyok magácskára.