"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

hétfő, március 06, 2006

jön a sok-sok baba :-)))

Na miért ez a cimem mára? Hát mert jön a baba mindenhol. Először is nagyon-nagyon örülünk nektek kedves pécsi barátaink, annyira örülünk és imádkozunk értetek. Ott van ám a bizonyiték az ő blogjukon.
A másik meg egy barátnőm, ma beszéltem vele és mondta, hogy babát várnak. Csak ámulok bámulok, olyan mintha most mindenki babát várna a környezetembe.
SZÜLESSETEK CSAK GYEREKEK... Ahogy drága "főnököm" mondaná, olyanok vagyunk mi itt, mint a kis méhek, szorgoskodunk. És ne hagyjuk figyelmen kivűl azt sem, hogy mit mond Isten nekünk a Biblia-ban, ott is a 28. versben. Na márpedig amit Ő mond ... :-)
Szóval lényeg az, hogy nagyon örülök nektek!!!!! Isten vigyázzon rátok és a babátokra.

Amúgy meg mi is van? Hétfő. Próbáltam eligazodni ma a kismamákra, anyukákra vonatkozó jogszabályokon, olyanon mint szülési szabadság, gyes, gyed stb., na azt bogózza ki valaki. Mind-mind nagyon érdekes téma, lehet olvasgatni, hogyha gondoljátok kedves jövőbeli anyukák.

Egyébként tudja valaki, mikor lesz tavasz? Én türelmesen várok itthon a barlangomban...na de már igazán jöhetne.

Nincsenek megjegyzések: