"Maradjanak a szivedben azok az igék, amelyeket ma parancsolok neked. Ismételgesd azokat fiaid előtt, és beszélj azokról, akár a házadban vagy, akár úton jársz, akár lefekszel, akár fölkelsz." 5 Mózes 6:6-7

vasárnap, március 19, 2006

megint vasárnap

Az, hogy megint vasárnap van, nagyon jó!!! Tudjátok mit jelent ez? Hogy márcsak 6 hetünk van a mikimanó érkezéséig. G szerint 4. Meglátjuk. Mostmár kezdem várni, hogy kibújjon, kezdek nagyon terhes lenni :-), és azt is észrevettem, hogy mikor már kezd teherré válni egy kicsit a dolog, na akkor aztán megáll az idő. Tik-tak, lassú mint a csiga.
De ma kitaláltam, hogy tudom hallgatni a pesti Golgota Istentiszteletét élőben. Még fejlesztés alatt, de azért elég jó. Úgyhogy most is azt hallgatom. Kérdezhetnétek, hogyan irom a blogot és hallgatom a gyülit ugyanabban az időben... Úgy tudom ez a nők egyik különleges sajátossága, nem? Na meg készülök a gyereknevelésre :-), hogy tudjak majd egyszerre 46 dolgot csinálni.
Egyébként képzeljétek el, azt történt azzal a bizonyos kétszer kifizetett dologgal abban a bizonyos babaáruházban, hogy felhivtak. Azt mondták, megnézték a felvételeket a kamerákon (!) és tényleg igazam volt. Már csak arra kell járni és bemenni a forintokért. Hát nem csoda?? Éljen, éljen.

Nincsenek megjegyzések: